Samsung Bevestigt Galaxy S5 In Maart of April, Mogelijk Met Irisscanner

Samsung Galaxy S5 Irisscanner
Samsung-topvrouw Lee Young-hee heeft in een interview met Bloomberg laten weten dat de Samsung Galaxy S5 en de opvolger van de Galaxy Gear in maart of april zullen worden gelanceerd. Ook heeft Lee Young-hee laten weten dat Samsung bezig is met het onderzoeken van de irisscan-technologie.

Na vele verschillende geruchten over de mogelijke lancering van de Galaxy S5 heeft Samsung nu eindelijk zelf laten weten wanneer het toestel zal worden gelanceerd. Een exacte datum is er niet maar wel een richtlijn. In maart of april zal de Galaxy S5 samen met de nieuwe Galaxy Gear worden uitgebracht. Tijdens het zelfde interview zegt Lee, “Veel mensen zijn dolenthousiast over de irisscan-technologie. We onderzoeken momenteel de mogelijkheid om deze toe te passen“. Het is dus niet zeker of de Galaxy S5 al zal worden voorzien van deze technologie, maar in de nabije toekomst zal Samsung vast en zeker toestellen met een irisscanners lanceren.

De Samsung-topvrouw meld verder dat de achterzijde van het toestel van een ander materiaal zal worden voorzien en dat het toestel een vernieuwend display zal bevatten.

bron [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.