OnePlus 5T Uit Voorraad, Introductie OnePlus 6 Nadert

OnePlus-5T-headerDe voorraad van de OnePlus 5T raakt op, dit blijkt uit de officiële webshop van OnePlus. De 64GB-variant is in de Benelux al niet meer verkrijgbaar en de 128GB-variant heeft nu een langere levertijd. In de Verenigde Staten is de OnePlus 5T al helemaal niet meer op voorraad en daar komt de smartphone ook niet meer terug. Waarschijnlijk is OnePlus zich aan het voorbereiden op de lancering van de OnePlus 6.  

De OnePlus 5T werd op 16 november 2017 geïntroduceerd, maar het einde van de smartphone lijkt nu al in zicht. Sinds dit weekend is de OnePlus 5T met 64GB opslagruimte niet meer verkrijgbaar in de Benelux. De OnePlus 5T met 128GB opslagruimte heeft nu een levertijd van 3 dagen. Normaal wordt de smartphone gelijk opgestuurd.

Bij de OnePlus 5 gebeurde vorig jaar precies hetzelfde, waarna een maand later de OnePlus 5T werd geïntroduceerd. CEO Carl Pei liet in een Tweet weten dat de vraag naar de OnePlus 5T simpelweg hoger was dan verwacht, maar wij denken dat deze tweet een afleiding is van de echte reden, namelijk de introductie van de OnePlus 6.

Carl-Pei-tweet-OnePlus-5T

We gaan ervan uit dat de OnePlus 5T in de Benelux nog wel even verkrijgbaar zal zijn, maar het is goed mogelijk dat de voorraad binnenkort echt op is. Wees dus niet verrast wanneer je de smartphone in eens niet meer via de officiële webshop kunt bestellen.  Volgens de geruchten zal OnePlus de OnePlus 6 in juni introduceren.

Je kunt de OnePlus 5T trouwens nog wel gewoon kopen op GearBest, waar de smartphone overigens ook voordeliger is. Zo kun je de 128GB-uitvoering vandaag kopen voor 473 euro. Via de OnePlus webshop kost de smartphone 559 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.