ORDRO SW16 3G: Waterdichte Smartwatch Met Android 4.4 en SIMkaart-ondersteuning

ORDRO-SW16-3G-Smartwatch-PhoneChinese smartwatches zijn niet de eerste smartwatches waar men naar op zoek gaat. Toch zijn deze best interessant om te bekijken, omdat deze vaak een lagere adviesprijs meekrijgen dan de bekende toestellen van Samsung, LG en Apple. De ORDRO SW16 3G is zo’n smartwatch, die een prijskaartje meekrijgt van ongeveer 87 euro.

De ORDRO SW16 3G beschikt over een 1.54-inch display met een resolutie van 240 x 240 pixels, een 1GHz MTK6572 Dual Core processor, 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een ingebouwde camera, een 600mAh accu en een aantal sensoren om je fitnessactiviteiten meet te registreren. De behuizing is waterdicht (IP67) en maakt verbinding met een smartphone via Bluetooth 4.0.

Een eigenschap wat je niet vaak ziet in de smartwatches van bekendere merken is ondersteuning voor een SIMkaart. Dankzij een SIMkaart kan de ORDRO SW16 3G zelfstandig werken. Zo is er toegang tot een ingebouwde browser en kan je telefoongesprekken voeren. Doordat de smartwatch op Android 4.4 draait kan je applicaties installeren via de Google Play Store.

ORDRO-SW16-3G

De smartwatch is met een afmeting van 5.56 x 4.65 x 1.38 cm niet de kleinste. Ook is het niet de mooiste smartwatch op de markt. Wel is het een compleet en betaalbaar product. Bij GearBest.com is de smartwatch voor $95.62 verkrijgbaar in de kleuren zwart, oranje en zwart-zilver. Androidics.nl lezers kunnen met behulp van de promocode GBORSW de smartwatch aanschaffen voor $92.99, omgerekend ongeveer 87 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *