Wees Uitgerust, Fit En Op Tijd Dankzij Gearbest

GearBest-verjaardagDe week is weer begonnen en waarschijnlijk stond jij niet te juichen dat het weer maandag was. Om de week goed te laten starten schotelen we een aantal fraaie acties van Gearbest voor. Het zijn acties waar je vrolijk van wordt maar die ook in de toekomst zorgen dat je (werk)weken een stuk beter starten.

Uitgerust aan de slag

Dat een goede nachtrust essentieel is dat hoeven wij je niet te vertellen. Gearbest heeft nu een aantal smartwatches in de aanbieding die je helpen de nachtrust te verbeteren. Laten we eens twee voorbeelden geven. De Lenovo Cardio Plus smartband laat zien dat een mooi design en veel functies niet veel geld hoeft te kosten. Deze smartwatch is onderdeel van de vierde verjaardagsactie van Gearbest. Wrijf maar even goed in je ogen want nu is de Cardio Plus voor slechts € 15,96 te bestellen. Dit model analyseert je slaap en helpt je verbeteringen aan te brengen. Daarnaast geeft het een goed inzicht in je vitale functies zoals de hartslag. Uiteraard is er dan nog de tijd die helder en duidelijk aangegeven wordt. Je komt nooit meer te laat en je weet precies hoe je lichaam op bepaalde acties reageert.

De Elephone u 4G Phablet is klaar voor de toekomst

Een smartwatch werkt samen met een smartphone. Een betere reden om direct ook een nieuwe smartphone te bestellen is er dus niet. Om je te laten zien dat deze ook voordelig te bestellen zijn geven wij je hier ook twee voorbeelden van. Een smartphone die helemaal klaar is voor de toekomst is de Elephone U 4G phablet. De Elephone U heeft een mooi, groot en helder scherm die eenvoudig de apps laat bedienen. Deze smartphone is ook onderdeel van de verjaardagsactie. Bestel deze snel want nu is dankzij de sale de prijs maar € 278,60.

Naast de vierde verhaardagsactie willen we je ook nog graag wijzen op de Nederlandse pagina van Gearbest. Hier vind je dagelijks nieuwe aanbiedingen. Dit is gewoon bij Gearbest maar het speciale is dat het alleen aanbiedingen voor de inwoners van Nederland zijn. Ook biedt de pagina andere voordelen. We zetten deze even voor je op een rij:

• Geheel in de Nederlandse taal.
• Mogelijkheid tot support in het Nederlands.
• Een Nederlands blog met reviews, informatie, achtergronden en aanbiedingen.
• Aanbiedingen die alleen de inwoners van Nederland hoge korting biedt.

Je ziet dat de Gearbest Nederland pagina dus zeker het bezoeken waard is. Nu je hiervan op de hoogte bent kunnen we je meer vertellen over de aanbiedingen van deze week.

De Xiaomi Huami Amazfit kan tegen een stootje

Ben je op zoek naar een smartwatch die tegen een stootje kan dan is de Xiaomi Huami Amazfit een goede keuze. Deze is voorzien van Gorilla Glas. Dit sterke glas zorgt ervoor dat je ook met zware werkzaamheden de smartwatch kunt dragen. Net als het model van Lenovo is deze voorzien van een slaapmonitor en houdt het je lichaamsfuncties goed in de gaten. Om de Huami Amazfit voordelig te bestellen dien je de kortingscode: NLAMAZFIT te gebruiken. Voer je de code in dan zal de korting meteen worden verrekend. Deze smartwatch is dan al voor € 41,03 te bestellen.

De laaggeprijsde Xiami Mi A1 4G Phablet is in vele kleuren te bestellen

Kies je voor de smartwatch van Xiaomi dan is het aan te raden om ook de Xiaomi Mi A1 4G Phablet mee te bestellen. De prijs was al laag maar na het invoeren van de kortingscode: NLMiA14G is het nu slechts € 147,73. Xiaomi laat zien dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Gearbest doet er nog eens een schepje bovenop door een kortingscode te verstrekken. Zoals altijd zijn de codes maar een week geldig dus haast is geboden.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.