Moderne smartphones, laptops en vele andere producten scherp geprijsd

Homton-S99In dit artikel vertellen wij je meer over een aantal nieuwe aanbiedingen die er bij Gearbest te vinden zijn. We zeggen met opzet een aantal deals aangezien er wekelijks vele nieuwe deals te vinden zijn. Als eerste is er een moderne smartphone die je voor een zeer laag bedrag aan kunt schaffen. Dit is de Homton S99. Deze smartphone is recent gelanceerd en kun je nu voor €113,09 aanschaffen. Voor deze prijs krijg je een smartphone die beschikt over een snelle processor, een 5,5-inch display, 4GB werkgeheugen en een sterke batterij. Voor de andere specificaties verwijzen wij je graag naar de actiepagina.

Bekijk en bestel de Homtom S99 voor slechts € 113,09

Vele producten van Xiaomi in de aanbieding

Xiaomi is een merk wat met een sterke opkomst bezig is in Nederland. Dit komt door de goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Bij Gearbest zijn er nu vele producten van Xiaomi in de aanbieding. Hou er wel rekening mee dat de meeste van deze producten gelimiteerd beschikbaar zijn. Er zijn dus maar een beperkt aantal beschikbaar voor de actieprijs. De Mi Band 2 is een mooi voorbeeld van een scherpe deal. Deze fitnesstracker is nu aan te schaffen voor maar €17,39. Ook kun je hier de onlangs aangekondigde Mi Band 3 bestellen. Een ander mooi voorbeeld zijn de Piston in Ear oordopjes. Deze zijn nu voor slechts €3,99 aan te schaffen.

Xiaomi-Mi-Band-3

Zie alle afgeprijsde artikelen van Xiaomi op de actiepagina

Gamen op een laptop is gewoon mogelijk

Vaak hoor je dat gamen op een laptop eigenlijk niet mogelijk is. Je dient daar een super pc voor te bezitten. Dat dit niet helemaal waar is bewijzen de laptops van Gearbest. Daar vind je vele gerenommeerde merken zoals Xiaomi. Deze geweldige laptops kun je voordelig aanschaffen en meteen de nieuwste games op spelen. De Xiaomi Mi GTX1060 bijvoorbeeld. Deze 15.6-inch laptop is voorzien van een Intel I7 procescor. Daarbij is er een goede videokaart aanwezig. De laptop is aan te schaffen voor €1235.39. Ben je op zoek naar een meer voordelige laptop dan zou je kunnen kiezen voor de Xiaomi Air 12 laptop. Deze zal voor de dagelijkse computer bezigheden ruim voldoende zijn. De Air 12 is nu aan te schaffen voor €408,89.

Xiaomi-Mi-Gaming-Laptop

Zie alle deals op het gebied van gaming laptops op deze pagina

Fraaie cadeaus voor afgestudeerden

Heb je binnenkort een feestje van een familielid of vriend die afgestudeerd is dan hebben wij een aantal goede ideeën voor een cadeau voor je. Bij Gearbest kun je namelijk een leuke pagina vinden met verschillende soorten cadeaus. Een bluetooth draagbare printer bijvoorbeeld. Deze is nu aan te schaffen voor €95,69. Wil je een leuke smartwatch cadeau geven dan kun je kiezen voor de Lemfo Lem5 smartwatch, een slime horloge die ook kan functioneren als telefoon. Deze smartwatch is nu te bestellen voor €86,99. Genoeg reden om ook op deze pagina een kijkje te nemen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.