Motorola Introduceert Nieuwe Smartphones In April

Motorola-LenovoMotorola zal in april de eerste smartphones van 2018 introduceren. Dit heeft de fabrikant via een blogpost bekendgemaakt. Welke smartphones we volgende maand te zien krijgen is onduidelijk, maar vermoedelijk gaat het om de Moto G6-serie.

Op het internet zijn eerder al details uitgelekt van de Moto G6-serie, en nu laat Motorola weten dat ze volgende maand voor het eerst dit jaar nieuwe smartphones zullen introduceren. We verwachten de officiële introductie van de Moto G6-familie.

Waarschijnlijk krijgen we volgende maand ook meer te horen over de plannen van Motorola. Zo doken eerder berichten op over het schrappen van de Moto X5 en het terugschroeven van de productie van nieuwe Moto Mods. We hopen dat de fabrikant in april meer duidelijkheid zal geven.

Motorola heeft in dezelfde blogpost ook de nieuwe mededirecteur van de Lenovo Mobile Business Group geïntroduceerd. Sergio Buniac, die al twintig jaar voor het bedrijf werkt. is voortaan verantwoordelijk voor onderzoek en ontwikkeling, verkopen, producten, strategie en de bevoorradingsketen.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.