Acer Introduceert Chromebook Tab 10 Met Chrome OS

Acer-Chromebook-Tab-10Acer heeft een nieuwe tablet geïntroduceerd die draait op Chrome OS, Google’s lichtgewicht besturingssysteem voor laptops. De zogeheten Acer Chromebook Tab 10 krijgt in Amerika een adviesprijs mee van 329 dollar.

De Chromebook Tab 10 beschikt over een 9,7-inch scherm met een resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels en een beeldverhouding van 4:3, een Rockchip OP1-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 5 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant, een usb-c poort en een 3,5mm-aansluiting. De accu gaat ongeveer 9 uur mee op één acculading.

Chrome OS zien we regelmatig op laptops, convertibles en desktops, maar een traditionele tablet met Chrome OS hebben we nog niet eerder gezien. Chrome OS is een licht besturingssysteem die we steeds vaker tegenkomen in het onderwijs. Chrome OS beschikt onder andere over de Google Play Store, waardoor het mogelijk is om Android-apps te installeren.

Acer-Chromebook-Tab-10-tablet

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.