Profiteer Van Enorme Kortingen Tijdens De Verjaardag Van Gearbest

Xiaomi-Huami-AMAZFIT-PaceGearbest is jarig en dat mag iedereen weten. Er is zelfs een speciaal gedeelte op de website voor de verjaardag ingericht. Hier kun je de speciale deals zien die voor de verjaardag zijn samengesteld. Om je alvast een indruk te geven welke hoge kortingen er te behalen zijn lichten wij er een aantal artikelen uit.

Altijd bij de tijd met de Xiaomi Huami Amazfit

Wil je altijd bij de tijd zijn en ook kunnen genieten van alle voordelen die een smartwatch biedt dan is de Xiaomi Huami Amazfit een goede keuze. Dit is uiteraard ook omdat er nu een hoge korting is als je die tijdens de verjaardagsactie aanschaft. Hou er wel rekening mee dat alleen de eerste vijfhonderd mensen die de smartwatch bestellen van de korting kunnen profiteren. Dit fraaie model van Xiaomi is tijdelijk voor €81,62 te bestellen. Er zijn verschillende thema’s met achtergronden die getoond kunnen worden. Daarbij kan de smartwatch ook je lichaamsfuncties in de gaten houden en er is zelfs ingebouwde GPS aanwezig. Het is dus niet alleen een zeer fraai horloge maar ook nog eens een model met zeer veel mogelijkheden.

Het stofzuigen wordt voor je gedaan

Je leven wordt een stuk makkelijker als je de Ilife V7 Super Mute Sweeping robotstofzuiger aanschaft. Tijdelijk kunnen driehonderd mensen profiteren van een hoge korting. Voor €122,66 wordt het stofzuigen voor je gedaan. Dit kan zelfs als jij op bed ligt. De robot kan geprogrammeerd worden met tijden wanneer deze aan het werk moet. Je kunt dus instellen dat de woonkamervloer schoon dient te zijn voor jij opstaat.

De Nederlandse pagina van Gearbest biedt voordeel aan de Nederlanders

Naast de speciale verjaardagsactie is er ook een Nederlandse pagina op de website van Gearbest te vinden. Hier vinden we een aantal acties die alleen voor de inwoners van Nederland gelden. Ook hiervan geven we je weer een tweetal voorbeelden.

Xiaomi-autolader

Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je in de auto zit en dat je telefoon bijna leeg is. Het is dan handig om deze in de auto direct op te kunnen laden. De Xiaomi snelle autolader is dan erg handig. Door de kortingscode ‘NLCharging‘ te gebruiken kun je deze voor slechts €4,10 bestellen. Met de oplader creëer je twee USB aansluitingen in de auto, waarmee je niet alleen de smartphone kunt opladen maar ook de tablet. Erg handig dus. De oplader plug je in de sigarettenaansteker aansluiting. Daarna kan deze meteen gebruikt worden.

Een kwalitatieve powerbank voor een zacht prijsje

Xiaomi-powerbankNederlanders kunnen de Xiaomi ultradunne mobiele powerbank tijdelijk voor slechts €12,30 aanschaffen. Dit kan worden gedaan door de kortingscode ‘NLUltra‘ te gebruiken. De powerbank zorgt ervoor dat je smartphone of tablet weer snel van nieuwe energie wordt voorzien. Het opladen van de powerbank gaat via een USB aansluiting. De powerbank is zeer dun en licht en past makkelijk in je tas. Je hoeft nooit meer bang te zijn voor een lege batterij als je deze powerbank van Xiaomi met je meeneemt.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.