Pasen Begint Bij Gearbest Met Hoge Kortingen

smartphones-aanbiedingPasen is nu niet meteen het feest waar je denkt aan cadeaus. Dat echter zal veranderen als je de hoge kortingen ziet die Gearbest te bieden heeft. Of je nu iemand anders blij wilt maken met een leuk cadeau of jezelf, je zal altijd iets leuks kunnen vinden. Gearbest heeft een zeer groot assortiment en het zal dan ook geen enkel probleem zijn om iets passends te vinden. We geven je uiteraard een aantal voorbeelden van de aanbiedingen.

Voor ieder budget een smartphone

Dat je geen groot budget hoeft te hebben om een smartphone aan te schaffen dat bewijst Gearbest. Als voorbeeld laten wij je de Xiaomi Redmi 4X zien. Xiaomi is een merk dat ook in Nederland steeds bekender wordt. Dat heeft te maken met de goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Dat geldt zeker voor de Redmi 4X. Deze ziet er heel fraai uit en heeft ook vele mogelijkheden. Deze smartphone is nu al voor slechts € 115,00 euro aan te schaffen. Hiermee schaf je een multifunctioneel model aan met veel geheugen en opslagruimte. Ook zal je moeiteloos de mooiste foto’s kunnen maken.

Een smartwatch voor iets meer dan vijf euro

Een goede accessoires bij een smartphone is een smartwatch die je kunt verbinden via bluetooth. Bestel je de Redmi 4X van Xiaomi dan kun je ook een smartwatch die in de aanbieding is mee bestellen. Ook hier kun je met een laag budget een goede aankoop doen. De U8 smartwatch kost namelijk maar € 6,93. Je leest heg goed, een smartwatch voor net iets meer dan vijf euro. Deze verbindt moeiteloos met je smartphone en zal een handig verlengstuk zijn. Voor deze prijzen kun je het vast niet laten een bestelling te plaatsen.

Aanbiedingen op innovatieve lifestyle producten

Gemak dient de mens en dat is het zeker het geval als je naar de producten kijkt die op het gebied van wonen en lifestyle in de aanbieding zijn. Stofzuigen is niet het leukste klusje. Toch zal dit een stuk leuker worden als het voor je wordt gedaan. In steeds meer huishoudens zie je een robotstofzuiger. Ook voor jou is deze nu betaalbaar aan te schaffen. De Xshuai T370 robotstofzuiger kost namelijk maar € 166,37. Hiermee schaf je een model aan wat ingesteld kan worden zodat deze op vaste tijden aan de slag gaat. Dit model laadt vanzelf op als de accu bijna leeg is. Een schoon huishouden is ineens een stuk makkelijker geworden met dit voordelige model van Xshuai.

Ook voor elektrische tandenborstels moet je bij Gearbest zijn

Een elektrische tandenborstel is bijna een must geworden. Deze apparaten zorgen ervoor dat de tanden veel beter gepoetst worden dan met een normale tandenborstel. Gearbest heeft ook een groot aantal elektrische tandenborstels in de aanbieding, zoals bijvoorbeeld de Alfawise SG. Dit model kost slechts € 12,29 en zal je tanden schoon en sterk houden. Het model is voorzien van een ergonomisch handvat waardoor het makkelijk is de tanden te poetsen. Neem eens een kijkje op de speciale actiepagina’s en zie welke voordelige producten er in de aanbieding zijn.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.