Huawei P20 Pro Krijgt Hoogste Beoordeling In DxO-ranglijst

Huawei-P20-Pro-zwartIets waar we steeds vaker naar kijken bij de aanschaf van een nieuwe smartphone is de kwaliteit van de camera’s. Huawei weet dit als geen ander en heeft de Huawei P20 en P20 Pro uitgerust met camera’s die op DxOMark de hoogste score ooit krijgen.

DxOMark is een website waarop de testresultaten van verschillende camera’s worden gepubliceerd. Ook de camera’s van smartphones zijn op de website te vinden, waar de Samsung Galaxy S9 Plus en de Google Pixel 2 voorheen de hoogste score kregen. Huawei heeft deze week echter de P20 en P20 Pro geïntroduceerd die de eerste twee plekken op de DxO-ranglijst hebben ingenomen. Op de onderstaande afbeelding zien we een volledig overzicht van de tien smartphones die van DxOMark de hoogste score hebben gekregen.

DxOMark-Huawei-P20-Pro

De hoge score van Huawei’s nieuwe vlaggenschip is vooral te danken aan de vernieuwende camera set-up op de Huawei P20 Pro. De combinatie van drie camera’s aan de achterkant zorgen voor mooie en goede resultaten bij omstandigheden met weinig licht. Ook is de camera zeer geschikt voor het inzoomen op objecten. Dankzij de goede stabilisatietechniek, een goede autofocus en weinig ruis zijn ook de video’s van erg goede kwaliteit. De Huawei P20 Pro scoort zowel in de foto-ranking als in de video-ranking beter dan de Google Pixel 2.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.