Met de voordelige producten van Gearbest ben je altijd bij de tijd en hou je een schoon huis

homtom_ht70Iedere week lanceert Gearbest nieuwe aanbiedingen. Deze week hebben we twee zeer speciale producten voor je gevonden. Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie aanbiedingen maar we willen een design smartwatch en een robotstofzuiger onder je aandacht brengen. Je bent dan altijd bij de tijd en kunt voordelig een hulp in de huishouding aanschaffen.

De Homton HT70 is een zeer krachtige phablet

Een phablet is een smartphone met een groot scherm. Kijken we naar de afmetingen dan zien we dat deze tussen de smartphone en tablet in ligt. In de sale is nu de Homtom HT70 Phablet. Om deze te bestellen is een kortingscode nodig. Je schaft met deze kortingscode een smartphone aan die zeer krachtig is in zowel processorkracht als accucapaciteit. Ook zijn er twee goede camera’s aanwezig en draait de smartphone op Android 7.0. Homtom is een merk dat steeds meer in opkomst is in Nederland. Wanneer je dit model smartphone aanschaft dan weet je meteen waarom al vele gebruikers zo enthousiast zijn.

> Gebruik de kortingscode ‘HOMTOMGB1‘ om de Homtom HT70 Phablet voor € 135,42 te bestellen.

De Tenfifteen F2 3G Smartwatch zal indruk maken

Een smartwatch draag je niet alleen om indruk te maken. Het is ook een handig horloge door de vele hulpmiddelen. Toch is het wel fijn om te weten dat er ook modellen zijn die voorzien zijn van een fraai design en veel functies hebben. De Tenfifteen F2 3G smartwatch is hier een voorbeeld van. Deze is nu in de aanbieding bij Gearbest. Het is een smartwatch wat als motto heeft ‘Designed to Impress’. Deze smartwatch ziet er zeer fraai uit en heeft zowel een casual als sportieve uitstraling. Waar natuurlijk het eerste naar gekeken wordt is het scherm. Deze heeft een HD-resolutie van 400 bij 400 pixels. Het is een super Amoled-scherm en kleuren worden dan ook zeer helder, duidelijk en realistisch weergegeven.

De smartwatch biedt daarnaast zeer veel handige functies. Dit is onder andere het bijhouden van je vitale functies zoals de hartslag. De smartwatch heeft de mogelijkheid een eigen simkaart te plaatsen. Dit maakt het dat deze onafhankelijk van de smartphone kan werken. Je kunt er eenvoudig mee bellen en berichten mee versturen. Een smartphone die zo fraai ontworpen is en zo veel functies heeft als de Tenfifteen F2 3G kom je niet vaak tegen.

Bestel de Tenfifteen F2 3G Smartwatch nu voor € 90,28

Altijd een schone vloer met de Ilife V7S slimme robotstofzuiger

Het spreekwoord ‘Gemak dient de mens’ zal je vast kennen. Een robotstofzuiger is daar een mooi voorbeeld van. Gearbest heeft nu de Ilife V7S in de aanbieding. Dit is een slimme robotstofzuiger die tot en met 8 april met een hoge korting besteld kan worden. Naast dat dit een robot is die stofzuigt kan deze ook dweilen. Je bent dan ook altijd gegarandeerd van een schone vloer.

De stofzuiger is voorzien van vier verschillende standen. Dit zijn:

• Automatische stand.
• Voorgeprogrammeerde stand (Werking op vaste tijden).
• Een bepaalde plek schoonmaken.
• De hoeken van een ruimte schoonmaken.

Het is door de verschillende standen mogelijk een plek aan te geven waar het vies is. Deze gedeelte van de vloer zal dan direct schoongemaakt worden. Ook is het mogelijk om de robotstofzuiger op vaste tijden te laten werken. Je zou bijvoorbeeld in kunnen stellen dat de vloer schoongemaakt wordt voordat jij opstaat. Kom je in de woonkamer dan weet je dat deze al schoongemaakt werd toen jij lag te slapen. Op andere tijdstippen kunnen er dan andere ruimten zoals de keuken en de slaapkamer ingesteld worden. Deze slimme robotstofzuiger maakt het allemaal mogelijk.

Bestel de Ilife V7S nu voor slechts € 172,35

Couponcodes voor Nederlanders
Speciaal voor Nederlanders plaatst GearBest elke week 8 couponcodes online op de GearBest Nederland pagina, waarmee klanten in Nederland extra korting kunnen krijgen. Deze week krijg je onder andere korting op de Y2 Plus Smart Bluetooth Wristband en de waterdichte Inflatable Bed Sofa. Kom wekelijks terug naar de GearBest Nederland pagina om de nieuwste promocodes te ontdekken.

Y2 Plus Smart Bluetooth Wristband
€8,20
promocode: NLWristband
Portable Water-resistant Inflatable Bed Sofa
€16,41
promocode: NLInflatable

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.