“Samsung Zal Vouwbare Smartphone In 2018 Uitbrengen”

Samsung vouwbaar schermDe Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung werkt al meerdere jaren aan vouwbare schermen voor smartphones. Koh Dong-jin van Samsung heeft nu aangegeven dat de fabrikant in 2018 de eerste vouwbare smartphone op de markt wil brengen.

Een exacte datum heeft de directeur niet gegeven, maar het is duidelijk dat we niet heel lang meer hoeven te wachten op de eerste vouwbare smartphone. Koh Dong-jin schrijft dat momenteel nog een aantal problemen worden opgelost en dat 2018 het huidige doel is. Hij voegt er echter aan toe dat de smartphone alleen zal worden uitgebracht als alle technische uitdagingen zijn overwonnen. Een garantie kan hij dus niet geven.

Eerder gaf Kim Tae-woong, een technicus van Samsung, aan dat de eerste vouwbare smartphone pas in 2019 op de markt zal verschijnen. Dit zou onder andere te maken hebben met technische uitdagingen en de goede verkoop van schermen met kleine bezels.

Voor de vouwbare smartphone wil Samsung flexibele oled-schermen gebruiken. Vergelijkbare schermen gebruikt Samsung onder andere al voor de Galaxy S7 Edge en Galaxy S8.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.