Facebook-gebruikers Kunnen App-connecties In Bulk Verwijderen

FacebookHet is al langer mogelijk om in Facebook connecties met apps van derden te verwijderen, maar dit moest voorheen altijd stuk voor stuk. Dankzij een nieuwe functie kun je connecties nu ook in bulk verwijderen.

Facebook-gebruikers kunnen tegenwoordig op veel andere sites en diensten inloggen met hun Facebook-gegevens. Deze apps of sites krijgen vervolgens toegang tot een deel van de Facebook-data van gebruikers. Wilde je deze data niet meer delen, dan kon je voorheen dergelijke connecties stuk voor stuk verwijderen. Er zijn echter veel gebruikers die door de jaren heen tientallen connecties hebben gemaakt, waardoor één voor één verwijderen soms een langdurig proces kan zijn.

Daarom heeft Facebook nu een bulk-optie geïntroduceerd, die zowel werkt op de site als in de app van Facebook. Gebruikers kunnen meerdere verbonden diensten selecteren en vervolgens in één keer verwijderen. De functie is te vinden in de instellingen onder het kopje “Apps”. De functie zal de komende tijd in fasen worden uitgerold.

Een woordvoerder van Facebook zegt het volgende:

We tonen mensen al welke apps verbonden zijn met hun accounts, en welke data die apps mogen gebruiken. In de komende maand gaan we deze keuzes prominenter en makkelijker in gebruik maken.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.