Xiaomi Mi Mix 2S Binnen 5 Minuten Uitverkocht

xiaomi-mi-mix-2sXiaomi heeft onlangs de Xiaomi Mi Mix 2S geïntroduceerd, die net als zijn voorganger weer is voorzien van een scherm met zeer minimale schermranden. De verkoop van de smartphone is deze week begonnen, maar binnen 5 minuten was de Mi Mix 2S alweer uitverkocht.

De Mi Mix 2S is de nieuwste vlaggenschip van Xiaomi, die onder andere beschikt over een 6-inch scherm met een 18:9-beeldverhouding, een 2,8GHz Qualcomm Snapdragon 845-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 64GB, 128GB of 256GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera en een 3.400mAh accu. De smartphone draait op Android 8.0 (Oreo) met de MIUI 9-schil.

In China is de Xiaomi Mi Mix 2S niet meer verkrijgbaar, omdat de smartphone binnen 5 minuten al door de voorraad heen was. Dit heeft onder andere te maken met de aantrekkelijke introductieprijs van 3299 yuan, omgerekend ongeveer 425 euro. Het is overigens onduidelijk hoeveel toestellen Xiaomi op voorraad had.

De voorgangers van de Mi Mix 2S verkochten ook erg goed. Zo was de originele Mi Mix binnen 10 seconden uitverkocht en de Mi Mix 2 binnen een minuut.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.