Opvolger Essential Phone Krijgt Betere Camera

Essential-Phone-cameraEssential, het bedrijf achter de Essential Phone heeft laten weten dat de opvolger van de smartphone een veel betere camera zal krijgen. De meeste gebruikers zijn over de camera in de huidige Essential Phone niet erg te spreken.

De Essential Phone maakte bij de lancering veel indruk. De smartphone kreeg als eerste een notch in het scherm, maar hierbij ging het om een minimalistische ronde notch waarin alleen de selfie-camera zit verwerkt. Ook beschikt de smartphone over de mogelijkheid om hardware-modules toe te voegen en is het design van de smartphone erg minimalistisch. Toch is de Essential Phone niet perfect. Zo zijn de meeste mensen het met elkaar eens dat de camera niet dezelfde kwaliteit foto’s kan leveren als de camera’s in andere vlaggenschip toestellen.

Essential lijkt naar de kritiek van de gebruikers te luisteren, want in een reactie heeft het bedrijf aangegeven dat de opvolger van de Essential Phone een veel betere camera krijgt. Linda Jiang, hoofd van industrial design bij het bedrijf zegt in een interview met Business Insider het volgende.

In general, one thing that we got hit hard with was the quality of our camera, and we’re really looking forward to improving that with our next-gen, making sure that we’re listening to our customers and their pain points… We’re going to make it better for you.

Wat voor camera de tweede generatie van de Essential Phone precies krijgt is nog onduidelijk, maar mogelijk hoeven we niet lang meer te wachten om hier achter te komen. We verwachten namelijk dat Essential de smartphone deze zomer al zal presenteren.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.