Randloze Sharp Aquos S2 Officieel Geïntroduceerd

Sharp Aquos S2Eerder vandaag schreven we over de Sharp Aquos S2, een toestel met een randloos scherm en een unieke vingerafdrukscanner. Sharp heeft deze smartphone zojuist officieel aangekondigd. De Aquos S2 is met een screen to body-ratio van maar liefst 87 procent de meest randloze smartphone ooit.

De Japanse fabrikant Sharp heeft een krachtige mid-ranger geïntroduceerd. De zogeheten Sharp Aquos S2 beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 2040 bij 1080 pixels, dat qua ontwerp veel wegheeft van de Essential Phone. Zo heeft het scherm net als bij de Essential Phone een kleine uitsparing voor de selfie-camera.

Intern vinden we een Snapdragon 630-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera, een 8 megapixel selfie-camera en een 3,030 mAh accu. Er komt ook een duurdere variant met een Snapdragon 660-processor. In tegenstelling tot de eerdere geruchten zit de vingerafdrukscanner niet verwerkt in het scherm. Inplaats daarvan zit de scanner aan de onderkant van het scherm.

Sharp Aquos S2 back-front

De Sharp Aquos S2 is op dit moment al te bestellen via Chinese websites voor omgerekend ongeveer 315 euro. Deze prijs is zonder importkosten. De uitvoering met een Snapdragon 660-processor kost omgerekend ongeveer 350 euro.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.