Sony Xperia XZ2 En XZ2 Compact Nu Verkrijgbaar In De Benelux

Sony-Xperia-XZ2-CompactDe Xperia XZ2 en de Xperia XZ2 Compact, die Sony vorige maand op het Mobile World Congress in Barcelona introduceerde, zijn nu op voorraad leverbaar. Pre-order konden eerder al worden geplaatst.

De Sony Xperia XZ2-serie heeft een ander ontwerp gekregen. Sony heeft ditmaal geen gebruik gemaakt van het OmniBalance-ontwerp, dat Sony al jaren gebruikt. De smartphones hebben dunnere bezels en afgerondere hoeken. Ook is het aluminium frame met een glazen achterkant licht gebogen aan de achterkant.

Specificaties
De Sony Xperia XZ2 heeft een 5,7-inch scherm, terwijl de Xperia XZ2 Compact is uitgerust met een 5-inch scherm. Beide toestellen hebben een beeldverhouding van 18:9 en een resolutie van 2160 x 1080 pixels. De schermen hebben ondersteuning voor HDR, wat moet zorgen voor een betere weergave van kleuren en een hoger contrast tussen donker en licht.

Intern beschikken de toestellen over een Snapdragon 845-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 19 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 3180mAh of 2870mAh (Compact) accu en ondersteuning voor USB-C (3.1), NFC, Bluetooth 5.0 en Wi-Fi 802.11ac. De smartphones draaien op Android 8.0 (Oreo).

Kopen
De Sony Xperia XZ2 kost los 799 euro en is verkrijgbaar bij Coolblue in de kleuren zwart, groen en zilver. De Xperia XZ2 Compact kost 599 euro. Je kunt de toestellen ook kopen in combinatie met een abonnement.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.