Geniet nog meer van je eigen home cinema set en een waterdichte smartphone

AGM-X2-SE-smartphoneOok deze week heeft Gearbest weer deals die je niet mag missen. Wat dacht je van enorme kortingen op Home Cinema apparatuur. Laten we starten met een smartphone die waterdicht is. Wanneer we waterdicht schrijven dan bedoelen we dit ook. Dit is een smartphone die je mee kunt nemen tijdens het zwemmen en surfen. Dit is de AGM X2 SE Phablet. Het kenmerk van een phablet is dat deze een groot en duidelijk scherm heeft. De smartphone draait op Android 7.1 en heeft een lange batterijduur. Daarbij is het ook een model wat over uitstekende camera’s beschikt. Aan de voorkant vinden we een camera van maar liefst zestien megapixels.

Een goede en aantrekkelijke selfie maken was nog nooit zo makkelijk. De achterkant beschikt over een dual camera van twaalf megapixels. Ook hier zal je schitterende heldere foto’s mee maken. De processor is krachtig en is geschikt voor de nieuwste apps en games.

De AGM X2 SE Phablet bestel je deze week voor €354,69

Voor een laag bedrag je eigen thuisbioscoop

Heb je altijd al eens je eigen thuisbioscoop willen hebben dan is dit je kans. Bij Gearbest is er een sale met verschillende apparatuur die je helemaal op laten gaan in een film of serie. Wat dacht je van een projector met 1100 Lumens. Gebruik je de kortingscode ‘JMJ6S‘ dan schaf je deze al aan voor €692,07. Met het juiste scherm zal je alle films en series in hoge kwaliteit groots kunnen bekijken.

JMGO-J6S-4K-Projector

Bij een thuisbioscoop heb je goed geluid nodig. Een goede speakerset kan dan ook niet ontbreken. Tijdens de sale kun je deze al voor €68,79 aanschaffen. Je schaft dan een subwoofer met twee speakers aan. Het aansluiten is een fluitje van een set. Een actiefilm zal nooit meer hetzelfde zijn als het geluid dwars door de woonkamer dendert. Naast projectors en speakersets kun je nog veel meer voordelige producten voor je eigen thuisbioscoop vinden. Wat dacht je van een voordelige TV-Box of een SD-kaart met een grote opslagruimte.

Bekijk alle aanbiedingen op het gebied van home cinema

Als Nederlander profiteer je van extra korting

Woon je in Nederland dan heb je extra geluk. Er is namelijk de speciale Gearbest Nederland pagina. Op deze pagina vind je deals die alleen gelden voor de inwoners van ons land. Het Alfawise Smart alarmsysteem schaf je al voor €53,61 aan. Je dient dan wel de kortingscode ‘NL1168T901‘ te gebruiken.

Lenovo-Tab4-8-Plus

Ben je toe aan een nieuwe tablet dan is de Lenovo Tab4 8 Plus een goede keuze. Deze tablet kost na het invoeren van de kortingscode ‘NLTAB481‘ nog maar €263,95. Dit zijn slechts twee voorbeelden van wat voor leuke producten er met korting te bestellen zijn. Er zijn ook vele smartphones in de aanbieding en ook kun je onderdelen voor je e-bike bestellen. Daarnaast kun je op de Nederlandse Gearbest pagina een link naar de Nederlandse Facebook pagina vinden. Daar kun je contact opnemen in het Nederlands. Uiteraard krijg je dan ook gewoon in de Nederlandse taal antwoord.

Bezoek de Nederlandse Gearbest pagina.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.