Een update over updaten

Er zijn weer een aantal updates verschenen in de Google play store. In dit artikel zal ik er een aantal behandelen. Google maps, ing bankieren, airdroid en funda.

Google maps
Naast dat Google vandaag een aantal aankondigingen heeft gedaan m.b.t. Maps en Earth, is er ook een Update verschenen met een paar kleine aanpassingen. Binnenkort wordt het mogelijk kaarten te downloaden voor een veel groter gebied dan nu mogelijk is. Daarnaast komen er verbeterde 3d kaarten en gaat Google met mobiele camera’s de straat op naar plekken die met de bekende auto’s moeilijk te bereiken zijn. Wanneer is niet precies bekend maar het zal eerder weken dan maanden zijn. De Update die nu in de Play store staat heeft functionaliteit op het gebied van beoordelingen van plaatsen en route beschrijvingen gekregen.

Klik hier om de app te downloaden.


ING

De populaire Ing app voor mobiel bankieren heeft ook diverse functionaliteit toegevoegd gekregen. Zo is het nu mogelijk rekeningen een naam te geven en is het uitloggen vereenvoudigd. Ook is de navigatie verbeterd zodat het makkelijker wordt naar de verschillende rekeningen te navigeren.

Klik hier om de app te downloaden

 

Funda
De Funda app heeft een aantal bug fixes ondergaan. Deze app is nog niet zo lang uit dus echt functionaliteit toevoegingen of verbeteringen waren ook nog niet te verwachten.

Klik hier om de app te downloaden

 

Airdroid
Als laatste in de reeks van updates die ik hier behandel, Airdroid. Een van de handigste remote beheer tools voor het beheer van je Android toestel, via de brouwser van je PC of tablet. Deze app heeft een security update gekregen welke sterk geadviseerd wordt zo snel mogelijk uit te voeren. Wat de Update exact inhoud is verder niet bekend gemaakt.

Klik hier om de app te downloaden

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. Sebas schreef:

    Vreeemde is dat ik die ING app voor het eerst downloade, en gelijk zijn mijn TAN-codes nu geblokkeerd. Terwijl ik nooit een wachtwoord heb ingevuld.

    Verder had ik deze apps ook op me kersverse HTC one X, Die airdroid is wel grappig, maar zoek meer iets waarbij ik ook instellingen kan wijzigen enzo. Niet dat je de hele tijd op z’n klein schermpje (4,7″ xD !) aan het werken bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.