Ben Je Het Zat Om Steeds Kapitalen Voor Een Nieuwe Smartphone Uit Te Geven?

M-HORSE-Pure-3Wanneer jij het ook zat bent om steeds kapitalen voor een nieuwe smartphone uit te geven dan hebben wij een goede deal voor je. Er is bij Gearbest nu namelijk een zeer betaalbare smartphone te bestellen die ook nog eens indrukwekkende specificaties heeft en van goede kwaliteit is. We hebben het over de M-Horse Pure 3. Deze smartphone is te bestellen in de kleuren zwart en rood en kost slechts €137,45. Voor dit bedrag wordt de smartphone dan ook nog eens gratis verzonden.

Een fraai breed scherm

Een groot voordeel van dit model is het fraaie brede scherm. Er is een aspect ratio van 18:9 en het scherm is 5,7-inch groot. Dit maakt het dat het kijken van video’s en foto’s een genot is. Hou je van het kijken van films en series dan is de televisie niet meer de enige mogelijkheid. Ook de Pure 3 zal je deze ervaring bieden. Doordat de smartphone is voorzien van het besturingssysteem Android 7.1 weet je dat je de nieuwste apps en games uit de Google Play Store kunt downloaden. Als processor is er gekozen voor de 64-bit Octa-Core P23. Je weet dan dat het draaien van de nieuwere en zware apps en games geen probleem is.

M-HORSE-Pure-3-smartphone

Een ruim geheugen en grote opslagruimte

De M-Horse Pure 3 heeft 4 gigabyte aan geheugen. Verder is er 64 interne opslagruimte aanwezig. Vind je dit niet genoeg dat is er de mogelijkheid deze door middel van een SD kaart uit te breiden. Je kunt de opslagruimte dan vergrootten tot maar liefst 256 gigabyte. Uiteraard is er 4G mogelijk en is de smartphone voorzien van een goede batterij en goede camera’s aan de voor- en achterzijde.

Bekijk de indrukwekkende specificaties van de M-Horse Pure 3 hier.

Sales van topmerken

Gearbest is niet alleen voordelig op het gebied van smartphones. Er zijn ook vele andere producten van topmerken in de aanbieding. We lichten er een aantal uit zodat je hier een goed beeld van krijgt. Voor wie graag op een groot scherm wil gamen of een film wil kijken is er voor €125,78 de Alfawise X 3200 1080P HD projector. Deze projector laat je de games en de films op een hele andere wijze beleven.

alfawise-tv-box

Een TV Box voor een paar tientjes

Wil je op een makkelijke wijze films en series kijken dan is de Alfawise S95 TV Box een goede keuze. Deze kost slechts €30,81 in de sale. Ook kun je hier games uit de Play Store downloaden en op de televisie spelen. We kunnen alle producten op de speciale actiepagina beschrijven maar het is leuker om dit zelf te ontdekken. We nodigen je dan ook graag uit om zelf de pagina te bezoeken en de producten te bekijken. Je zal zien dat er vele producten van topmerken voor lage prijzen te bestellen zijn. Producten zijn al vanaf enkele euro’s te bestellen.

Zie hier alle producten van topmerken zoals Alfawise voor zeer lage prijzen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.