Deals Zoals De Alfawise Z28 TV Box en Slimme Verlichting Die Je Tientallen Euro’s Besparen

Alfawise-tv-boxBij Gearbest zijn er wekelijks deals en dat zal je misschien al wel weten als je bij deze grote Chinese winkel al eens een aankoop hebt gedaan. Ook tot en met zondag 8 april zijn er weer deals die je veel korting geven. Klik hier maar eens voor de speciale actiepagina.

Alfawise biedt vele uren kijkgenot

Het merk Alfawise staat bekend om vele producten. De TV Boxen en de accessoires voor de computer zijn goede voorbeelden. In de sale van deze week zijn er veel producten van dit merk met hoge korting aan te schaffen. De Alfawise Z28 is een TV Box die je zonder problemen je favoriete films en series laat streamen. Dit kan bijvoorbeeld door de app van Netflix of Videoland te downloaden.

Het recente besturingssysteem Android 7.1 is aanwezig op de box en er is zestien gigabyte aan opslagruimte beschikbaar. Het is mogelijk om in hoge kwaliteit zoals 4K te streamen. Mocht je nog niet beschikken over een smart tv dan kun je met deze TV Box voor een laag bedrag je televisie slim maken. Je kunt de tv box aansluiten met een HDMI kabel.

Bestel de Alfawise Z28 Pro Smart TV Box voor slechts € 35,28

Utorch maakt slimme verlichting betaalbaar

Slimme verlichting wordt in steeds meer huishoudens gebruikt. Dit is ook niet zo vreemd aangezien het lampen zijn waarmee eenvoudig de juiste sfeer kan worden gecreëerd. Door middel van een app kan een kleur worden gekozen. Er kunnen ook favoriete kleuren worden opgeslagen. Doordat er miljoenen kleuren zijn om uit te kiezen zal er altijd een passende kleur te vinden zijn.

Utorch-BL08A

De Utorch BL08A is een slimme lamp die een lange levensduur heeft. Voor iets meer dan een tientje is deze in de sale te bestellen. Aan te raden is om meteen meerdere lampen van dit model te bestellen. Je kunt dan in verschillende ruimtes in je huis gebruik maken van prachtige verlichting.

Bestel de Utorch BL08A nu voor slechts € 11,48

Cozzine is jouw hulp in de keuken

Om nog een beetje in de sfeer van Pasen te blijven laten wij je kennis maken met een product van Cozzine. Dit merk staat bekend om de innovatieve hulpmiddelen in de keuken. Zo laat de Cozzine 6001 Egg Poacher je makkelijk eieren pocheren, iets dat normaal gesproken geen makkelijk klusje is. In veel gevallen valt het ei namelijk uit elkaar in het kokende water.

Gebruik je de Egg Poacher van Cozzine dan zal het pocheren een eenvoudig klusje worden. Het ei wordt gebroken en in de plastic vulling gedaan. Deze wordt dan afgedekt waarna je deze inkokend water kunt leggen. Het ei zal pocheren en bij elkaar blijven. Het was nog nooit zo makkelijk om een perfect gepocheerd ei te maken.

Bestel de Cozzine 6001 Egg Poacher nu voor slechts € 5,74

Bezoek de speciale Gearbest Nederlandse pagina

Nu je weet welke hoge kortingen er te behalen zijn willen wij je ook nog wijzen op de speciale Gearbest Nederland pagina. Dit is een pagina waar voordeel te behalen is voor alleen de inwoners van Nederland. Ook biedt deze pagina de mogelijk om contact in het Nederlands op te nemen. Heb je de actiepagina bekeken dan is de Nederlandse Gearbest pagina ook een must om te bezoeken. Hieronder hebben wij de kortingscodes voor twee populaire producten geplaatst.

Xiaomi Mi WiFi Router 3
€24,61
promocode: NLRouter3
Full HD Car DVR 4X Digital Zoom Video Recorder
€32,82
promocode: NLG1WCB

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.