Kruidvat Gaat Xiaomi Producten Verkopen

xiaomi-mi-mix-2sDe drogisterij Kruidvat gaat in Nederland smartphones en andere producten van Xiaomi verkopen. Het moederbedrijf van Kruidvat is hiervoor een samenwerking aangegaan met de Chinese fabrikant.

Xiaomi-producten zijn in onze mening van zeer degelijke kwaliteit en de smartphones van de fabrikant, waaronder de Xiaomi Mi A1 en de Mi Mix 2, zijn zeer populair. Officieel zijn de producten van Xiaomi niet in Nederland verkrijgbaar, maar sinds kort worden verschillende Xiaomi-smartphones aangeboden bij MediaMarkt. Het aanbod van Xiaomi-producten zal nu verder worden uitgebreid dankzij Kruidvat, waar ze voortaan zowel smartphones als andere producten van Xiaomi zullen verkopen.

Het is nog onduidelijk om welke smartphones en producten het precies gaat en voor welke prijzen de producten in de winkel komen te liggen. Ook is het nog onduidelijk vanaf wanneer de producten verkrijgbaar zullen zijn. Kruidvat hoopt eind deze maand meer informatie te kunnen geven.

Het moederbedrijf van Kruidvat gaat via provider 3 ook producten van Xiaomi in andere Europese landen aanbieden, waaronder Denemarken, Zweden, Ierland, Oostenrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Het is voor het eerst dat Xiaomi op zo’n grote schaal smartphones en andere producten gaat verkopen in Europa. Voorheen waren producten van Xiaomi alleen officieel verkrijgbaar in Polen en Spanje, alhoewel de aanwezigheid beperkt bleef.

Voor de ruimste keuze en de goedkoopste prijzen is het altijd nog het beste om Xiaomi-producten aan te schaffen via online webwinkels zoals GearBest, waar Xiaomi producten vaak in de aanbieding zijn en geen Nederlandse belastingen over worden gerekend.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.