Nieuwe Samsung Reclame Neemt Apple Op De Hak Met Trage iPhones

Upgrade-to-GalaxyGebruik je nog een oudere iPhone? Dan is het nu tijd om over te stappen op de Samsung Galaxy S9. Tenminste, dit is hoe de Zuid-Koreaanse fabrikant er over denkt. In een nieuwe reclame zien we namelijk een vergelijking tussen de trage iPhones en de Galaxy S9. De oplossing, “Upgrade to Galaxy”.

In een nieuwe reclame voor de Amerikaanse markt neemt Samsung concurrent Apple op de hak met het feit dat iPhones naar verloop van tijd steeds trager worden op het moment dat de accu in kracht achteruit gaat. Apple kwam eind vorig jaar negatief in het nieuws omdat de Amerikaanse fabrikant oudere iPhones met opzet trager maakte. Apple gaf aan dit te doen om de accu van het toestel te besparen, maar veel mensen denken dat dit een truc was om mensen over te halen een nieuwere iPhone te kopen.

Samsung maakt van dit negatieve nieuws “slim” gebruik in de onderstaande reclame-video, waarin we verschillende omstandigheden zien van een ongelukkige iPhone-gebruikers, omdat het toestel door een Apple-update trager is geworden. Uiteraard zijn de mensen met een Galaxy S9 erg tevreden met Samsung’s nieuwe vlaggenschip-smartphone.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.