Livestream Samsung Unpacked 2018 Hier Te Volgen

Samsung-Galaxy-Note-9Samsung zal vanavond de Galaxy Note 9 officieel introduceren tijdens het Unpacked 2018-evenement in New York. Veel mensen wachten al een lange tijd op de introductie en willen zo snel mogelijk alles weten over de smartphone. Gelukkig heeft Samsung een livestream opgezet, waardoor je de aankondiging later vandaag live kunt volgen.

Het Samsung Unpacked-evenement start om 17.00 uur. Tijdens dit evenement krijgen we de Galaxy Note 9 met nieuwe S Pen te zien, maar mogelijk ook een nieuwe smartwatch en een nieuwe draadloze oplader. Om het evenement te volgen kun je de livestream bekijken op Samsung’s eigen website. Om de livestream te starten klik je op “Bekijk de livestream”. Je kunt de stream ook bekijken op Samsung’s Facebook-pagina of Twitter-pagina.

Ondanks dat Samsung de Galaxy Note 9 nog niet officieel heeft aangekondigd weten we vrijwel alles over de phablet. Zo lekte onlangs alle specificaties uit en weten we ook al de prijzen van de Galaxy Note 9. Mogelijk kan Samsung ons alsnog verrassen, maar dat merken we snel genoeg.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.