Wereldwijde Uitrol Nokia X6 Nog Niet Zeker

nokia-x6HMD Global heeft deze week de Nokia X6 gepresenteerd, maar we kunnen nog niet zeggen of de smartphone ook in de Benelux in de winkels komt te liggen. HMD Global twijfelt namelijk nog over een wereldwijde uitrol.

CPO Juho Sarvikas van HMD Global heeft via Twitter laten weten dat veel mensen aan hem vragen of de Nokia X6 ook buiten China op de markt zal verschijnen. HMD Global zou in eerste instantie niet van plan zijn om de smartphone buiten China op de markt te brengen, maar overweegt deze optie nu wel. Daarom heeft het bedrijf op Twitter een poll geplaatst met de vraag of HMD Global de Nokia X6 alsnog wereldwijd moet uitbrengen.

Van de meer dan 7000 mensen die al hebben gestemd, stemt 92% voor een internationale release van de Nokia X6. De kans is daarom groot dat de smartphone later alsnog een internationale lancering krijgt.

Nokia X6 specificaties
De Nokia X6 beschikt over een aluminium behuizing, een 5,8-inch scherm met een 19:9-beeldverhouding en een resolutie van 1.080 x 2.280 pixels, een Snapdragon 636-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, 32GB of 64 GB opslagruimte, een 16MP + 5MP dual-camera, een 16 megapixel selfie-camera, een 3.060mAh accu en Android 8.1 (Oreo).

De uitvoering met 4GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte kost in China omgerekend ongeveer 175 euro. De duurste uitvoering met 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte kost omgerekend 225 euro.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.