Nieuwe Spotify-app in Google Play

Spotify had het eerder al aangegeven dat er een nieuwe versie van de app voor Android zou komen en nu is het dan zover. In Google Play staat de meest recente versie van de muziek-app. De bèta was al een tijdje te downloaden, maar nu is die officieel te downloaden. De voornaamste verbetering waar de bètaversie ook al over beschikte was dat de app ook op toestellen met Android 4.0 werkte.

De verbeteringen die in de jongste release zijn opgenomen, zijn onder meer integratie van Last.FM, het gebruik van mappen en een widget om de app meteen vanaf je homescreen te bedienen. Ook is de app nu sneller en is de kwaliteit van de muziek opgeschroefd naar 320kbs. Nadeel is wel dat om de app te gebruiken, je een abonnement moet hebben op Spotify. De eerste maand kun je de muziekdienst gratis proberen. Daarna kost het tien euro per maand.

Klik hier om de nieuwste versie van Spotify te downloaden.

Bron: Android Police

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.