Amazon Appstore waarschijnlijk deze zomer naar Europa

De Amazon Appstore komt waarschijnlijk deze zomer naar Europa. Vorig jaar september konden mensen in Nederland heel even applicaties downloaden uit de appstore Amazon, maar dit werd al weer snel ingetrokken. Als we de geruchten moeten geloven kunnen mensen in Europa deze zomer apps uit de Amazon appstore downloaden.

De start van de Amazon appstore in maart 2011 begon opvallend, omdat Angry Birds Rio als eerste gedownload kon worden op dit platform. Google Play verschilt wel met Amazon, zo geeft Amazon een mogelijkheid om applicaties eerst uit te proberen via een soort virtuele machine, terwijl je in Google Play de app eerst moet downloaden en installeren voordat je de app kunt openen. Amazon heeft ook een uitgebreide screening en ze bepalen hoe de apps online komen te staan in tegenstelling tot Google Play.

Waarschijnlijk als de Amazon Appstore naar Nederland komt, is er een grote kans dat de Kindle Fire ook naar Nederland komt, deze 7-inch tablet is in de VS heel erg populair. Dat komt omdat deze tablet voor een lage prijs wordt verkocht.

 

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. Android 4.0 schreef:

    Ben ben nieuwd naar de appstore van Amazon, denk dat het wel wat interessante applicaties meeneemt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.