Launchdeals met hoge kortingen, een voordelige smartwatch en een hoogwaardige TV Box

Zeblaze-vibe-lite-smartwatchGearbest is een grote Chinese webwinkel die kwalitatieve producten verkoopt van goede merken. Wekelijks zijn er nieuwe aanbiedingen. Wij zetten nu een aantal van deze aanbiedingen voor je op een rij. Om te beginnen is er een smartwatch tegen een wel hele lage prijs verkrijgbaar. Dit is de Zeblaze Vibe Lite. Deze smartwatch kost normaal rond de dertig euro. Dit is al niet duur voor een smartwatch met veel opties, maar in de sale kunnen de eerste tien bestellers de Zeblaze Vibe Lite dagelijks voor rond de tien euro kopen. Op deze manier kom je wel heel voordelig aan een smartwatch.

Bekijk en bestel de Zeblaze Vibe Lite op deze pagina

Een zeer voordelige en krachtige TV Box

Wil je eens wat anders kijken dan voetbal tijdens dit WK dan is een TV Box een handig apparaat. Deze kun je nu voor ongeveer 45 euro aanschaffen. Je koopt dan de THL Super Box. Hou er wel rekening mee dat de prijs alleen geldt voor de eerste tien bestellers op een dag. Deze deal duurt tot en met 22 juni dus je moet er snel bij zijn. Om de korting van veertig dollar te krijgen dien je de kortingscode ‘GBTHL01’ in te voeren bij het afrekenen. Je schaft dan een TV Box aan die meteen een wifi hotspot is en ook nog eens de mogelijkheid biedt om een hard disk in te bouwen.

THL-Super-Box-Amlogic

Zie alle specificaties en de voordelige prijs op de actiepagina

Indoor en outdoor tech producten

Een leuke sale die we ook zeker willen benoemen is de sale betreffende de indoor en outdoor tech producten. Hier kun je onder andere de Xiaomi Pro HD oordopjes bestellen voor maar € 16,52. Daarbij zijn er op deze pagina een hoop andere nieuwe producten te vinden. De Sjcam SJ8 4K camera neemt op met 60 frames per seconde. Deze kun je aanschaffen voor maar € 251,43. Genoeg reden om snel een kijkje op de actiepagina te nemen.

Zie alle indoor en outdoor tech producten in de sale op deze pagina

Nieuwe producten direct voordelig aanschaffen

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone of een nieuwe laptop dan kun je deze direct na de launch al voordelig bij Gearbest aanschaffen. De Umidigi Z2 is een smartphone die pas uitgebracht is en nu al zeer goede kritieken krijgt. Deze is aan te schaffen voor € 217,49. Ben je een gamer dan is de 999 in 1 game arcade console een goede keuze. Deze is te bestellen voor € 121,79.

Umidigi-Z2

Zie alle launchdeals op de fraaie actiepagina

Bestel drie producten voor maar tien euro

Je hebt al kunnen lezen over veel goede deals. We hebben het beste tot het laatst bewaard. Er is namelijk een sale waar je drie producten voor maar tien euro kunt bestellen. Zo kun je een fraaie LED lamp, een draadloze optische computermuis en een drie meter lange USB kabel voor maar tien euro bestellen. Dit is slechts een voorbeeld want er zijn nog veel meer producten om uit te kiezen. Bekijk dan ook zeker deze pagina.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.