OPPO Find X Komt In September Naar Nederland

OPPO-Find-XOPPO heeft officieel aangekondigd dat de OPPO Find X ook in Nederland op de markt zal verschijnen. De nieuwe smartphone is vanaf september verkrijgbaar en krijgt in ons land een adviesprijs mee van 999 euro.

Zoals verwacht is de Find X niet alleen voor de Aziatische markt, maar ook voor de Europese markt. Wanneer de Find X in Europa op de markt zal verschijnen en hoeveel de smartphone in Europa gaat kosten werd bij de introductie echter niet bekendgemaakt. Gelukkig heeft OPPO nu meer details aangekondigd over de Europese lancering.

Samen met Spanje, Frankrijk en Italië heeft ons land de eer om de eerste OPPO-telefoons in Europa in gebruik te nemen.” Om de Nederlandse markt te dienen heeft OPPO een vestiging in Rotterdam geopend.

OPPO_Find_X

De OPPO Find X krijgt in Nederland een stevige adviesprijs mee van maar liefst 999 euro. Hiervoor krijg je wel een smartphone met de hoogste screen-to-body ratio tot nu toe, een Qualcomm Snapdragon 845-processor, 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte, dualSIM-ondersteuning en een 3.730mAh-accu. Ook is de smartphone voorzien van een uitschuifbaar mechanisme voor de 16MP + 20MP dual-camera en de 25MP selfie-camera.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.