Bespaar op je aankopen van home, living en apparatuur

gearbest-saleAls je deze website vaker bezoekt dan heb je vast al wel eens van Gearbest gehoord. Wij schrijven vaker over deze Chinese webwinkel omdat er een groot aanbod aan voordelige producten is. Daarbij zijn er wekelijks nieuwe sales. Wij zetten in dit artikel een aantal van deze sales voor je op een rij. Om te starten is er een sale waar je tot wel vijftig procent korting op apparatuur kunt krijgen. Een mini camera die in 1080p op kan nemen kun je al voor € 21,75 bestellen. Ben je op zoek naar een dashcam voor de auto dan is de Quelima SQ13 voor maar € 15,13 de juiste keuze.

Zie deze en nog vele andere interessante aanbiedingen op deze pagina

De Oukitel K7, een voordelige smartphone met een groot scherm

Bij smartphones is het niet altijd zo dat een kleiner scherm beter is. Misschien wil je wel graag Netflix op je telefoon kijken en dan is het fijn als de smartphone is voorzien van een groter scherm. De flagship modellen van grote fabrikanten hebben grote schermen maar zijn enorm duur. Daarom willen wij je wijzen op de Oukitel K7. Deze kun je bij Gearbest voor maar € 139,20 aanschaffen. Naast een groot en duidelijk scherm heeft dit toestel ook nog eens een lange batterijduur, dankzij de 10.000mAh accu. Hou er wel rekening mee dat deze sale beschikbaar is tot en met 2 juli. Profiteer er dus snel van.

Oukitel-K7

Zie alle specificaties en de lage prijs van de Oukitel K7 op deze pagina

Aanbiedingen op het gebied van home en lifestyle

Ben je op zoek naar huishoudelijke apparaten en producten op het gebied van lifestyle dan is er een sale die je zeker niet mag missen. Hier kun je bijvoorbeeld een weerstation met alle relevantie informatie over jouw regio voor maar € 26,97 aanschaffen. Ben je op zoek naar een nieuwe stofzuiger dan is de Xiaomi Roidmi draadloze stofzuiger een goede keuze. Dit handzame en krachtige model zal ervoor zorgen dat je woning altijd keurig schoon is. De Xiaomi Roidmi draadloze stofzuiger is voor € 321,90 in de sale te bestellen. Genoeg reden om dus snel eens een kijkje te nemen.

Zie alle aanbiedingen op het gebied van home en lifestyle op deze pagina

Voordelige accessoires voor de smartphone

Dat niet alleen de smartphones voordelig bij Gearbest te bestellen zijn blijkt wel uit de sale die wij nu gaan beschrijven. Bij deze sale zijn er diverse accessoires te vinden tegen lage prijzen. Laten we als voorbeeld eens de F10 draadloze oplader noemen. Dit is een draadloze lader die bij vele modellen smartphones werkt. Daarbij kun je de lader al voor € 10,44 bestellen. Ben je bang dat je smartphone beschadigd dan is een screen protector een slimme aankoop. Deze zijn zeer voordelig en beschermen het scherm van de smartphone. Bij Gearbest is er een ruim assortiment screen protectors van Gocomma beschikbaar, die al vanaf € 1,50 te bestellen zijn.

draadloze-smartphone-lader

Zie alle screen protectors en overige smartphone accessoires op deze pagina

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.