Een tablet, een smartwatch en vele leuke gadgets in de sale

Chuwi-Hi-9-Air-TabletDat Gearbest een zeer ruim assortiment heeft dat wist je misschien wel. Je kunt hier vele producten vinden tegen zeer lage prijzen. Dit is ook het geval op het gebied van electronica. Om een goed voorbeeld te geven kun je de actiepagina met gadgets bekijken. Hier kun je al voor minder dan een euro een leuke gadget aanschaffen. We geven je een aantal voorbeelden:

Oordopjes voor een dumpprijs

We noemen het maar een dumpprijs aangezien we er lastig een andere naam voor kunnen bedenken. Ben je op zoek naar nieuwe oordopjes en wil je er niet te veel voor betalen dan zijn de KS01 oordopjes met 3,5 millimeter aansluiting de beste en voordeligste keuze. Je zal het misschien niet geloven maar deze zijn nu voor maar €0,65 te bestellen.

Controleer makkelijk en snel je pols en zuurstofgehalte

Om snel te zien hoe hoog je pols is kun je de RZ001 OLED pulse en zuurstofmeter gebruiken. Deze is tijdelijk voor €10,14 te bestellen. Je plaatst dit apparaatje om je vinger en meteen zie je de informatie. Het geeft een goed beeld van je gezondheid en het is dan ook zeer handig om deze in huis te hebben.

Bekijk alle laaggeprijsde gadgets op de actiepagina

Een voordelige smartwatch met een prachtig design en vele mogelijkheden

Een smartwatch is een zeer bruikbare aanvulling op de smartphone. De Zeblaze Thor Pro 3G smartwatch is tot en met 14 mei voor €71,86 te bestellen. Dit is een smartphone die zowel bij de iPhones als de Android modellen kan worden gebruikt. Deze smartwatch kan ook zonder smartphone functioneren. Het is namelijk mogelijk om hier een eigen simkaart in te plaatsen. Hierdoor is de Zeblaze Thor Pro te gebruiken als een volledig functionerende smartphone.

Zeblaze-THOR-PRO

Het werkgeheugen van de smartwatch is 1GB en er is 16GB opslagruimte aanwezig. Het is mogelijk om de opslagruimte te vergroten door een micro SD-kaart in de smartwatch te plaatsen.

Tot en met 14 mei bestel je de Zeblaze Thor 3G smartwatch voor maar €71,86

Een prachtige en voordelige tablet met scherp 2K scherm

Een goede tablet is een zeer welkome aanvulling op de smartphone. Het is dan wel belangrijk dat het scherm scherp is en dat er voldoende mogelijkheden op de tablet aanwezig zijn. Dat is bij de Chuwi Hi 9 Air zeker het geval. Deze is voorzien van een zeer scherp 2K scherm, waardoor het bekijken van video’s, films en series een waar genot wordt. Daarbij is het ook mogelijk om een simkaart te plaatsen en van het 4G netwerk gebruik te maken.

Chuwi-Hi9-Air

Het besturingssysteem van de tablet is Android 8.0 (Oreo). Er is een krachtige processor aanwezig zodat de nieuwste apps en games zonder problemen gespeeld kunnen worden. Door van de bluetooth-functie gebruik te maken kun je op een makkelijke wijze foto’s en video’s overzetten van andere apparaten zoals de smartphone. Ben je op zoek naar een krachtige en voordelige tablet dan is dit model de juiste keuze.

Bestel de krachtige Chuwi Hi 9 Air 4G Tablet voor maar €186,01

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.