Voordelig printen, zowel 3D als via bluetooth

Xiaomi-Xprint-Portable-WirelessIn dit artikel gaan we je meer vertellen over de lopende aanbiedingen bij Gearbest. Deze grote internetwinkel biedt voordelige prijzen voor topmerken. Een mooi voorbeeld van een topproduct is de bluetooth printer van Xiaomi. Hiermee kun je makkelijk draadloos printen. Het wordt met deze printer ook mogelijk om vanaf de smartphone en tablet te printen. De printer is handzaam en makkelijk mee te nemen. Foto’s printen was nog nooit zo makkelijk.

Bestel de Xiaomi Xprint AR printer voor slechts € 95,69

Voordelig printen in 3D

Draadloos printen is leuk maar misschien ben je wel op zoek naar een 3D printer. Deze kun je ook voordelig vinden bij Gearbest. Er is zelfs een speciale actiepagina met voordelige 3D printers. Zo is er de Creality Ender die je voor slechts € 168,77 aan kunt schaffen. Ben je op zoek naar een model met meer mogelijkheden dan is de Creality3D Cr een goede keuze. Deze print de meest fraaie objecten. Dit model kun je nu in de sale aanschaffen voor € 400,19.

Creality-Ender-3D-printer

Zie alle modellen 3D printers in de aanbieding bij Gearbest

Een afstandbestuurbare boot of quadcopter?

De zomer komt eraan en dan is het fijn om in of bij het water te vertoeven. Je zou dan met een op afstand bestuurbare boot kunnen spelen. Bij Gearbest zijn er diverse modellen in de aanbieding. De Skytech H101 kun je voor € 38,37 bestellen. Moet het net even wat sneller gaan dan zou je voor de FeiLun FT011 kunnen kiezen. Naast op afstand bestuurbare boten zijn er ook verschillende quadcopters, drones en auto’s te bestellen.

rc-toys

Zie hier het enorme aanbod aan op afstand bestuurbare boten, qaudcopters, drones en auto’s

Een 3D printer die aan al je wensen zal voldoen

We bespraken al een aantal 3D printers maar toch willen wij je ook nog op een ander model wijzen wat zeer voordelig te bestellen is. Dit is voor de mensen die de eerste twee bestellingen van dit model op een dag plaatsen. Normaal kost de Alfawise U20 3D printer rond de 330 euro. Nu kun je deze printer echter voor iets meer dan165 euro aanschaffen. Hou er wel rekening mee dat je snel moet zijn. Kijk dus goed hoe laat je moet bestellen en profiteer van deze ongelooflijke korting.

Alfawise-U20-3D-printer

Bekijk de spectaculaire lage prijs en de specificaties van de Alfawise U20 3D printer

Een fraai horloge maakt je compleet

Een horloge kan net even dat extra geven bij een man. Wanneer je bij de speciale actiepagina van Gearbest kijkt dan zie je dat de horloges ook zeer voordelig te bestellen zijn. Een goed voorbeeld is de Synoke 67876. Dit waterdichte horloge is voor slechts € 4,34 te bestellen. Dit is een model wat ook bij het sporten gebruikt kan worden. Ben je op zoek naar een model wat goed bij een casual of trendy look staat, dan is de Guanqin een goede keuze. Deze is onder andere voorzien van een fraaie stalen band. Dit fraaie horloge is voor slechts € 60,02 te bestellen. Wees wel snel want er zijn maar een gelimiteerd aantal modellen beschikbaar.

Zie hier alle modellen horloges op de actiepagina

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.