“Rode OnePlus 6 Met Glazen Achterkant Komt Op 2 Juli”

OnePlus-6-rood-zwartOp het internet zijn een aantal foto’s gelekt waarop een rode variant van de OnePlus 6 te zien is. De rode smartphone heeft een glazen achterkant. OnePlus heeft zelf een teaser gedeeld waarop het bedrijf de datum 2 juli noemt.

OnePlus heeft in het verleden verschillende toestellen op een later tijdstip in andere kleuren uitgebracht. Zo kregen consumenten onder andere de keuze uit de Midnight Black uitvoering van de 3T, een gouden OnePlus 5 en een Sandstone White en Lava Rood uitvoering van de 5T. De OnePlus 6 is momenteel verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black, Silk White en Mirror Black, maar we verwachten morgen de introductie van een fel rode variant.

OnePlus-6-rood-teaser

OnePlus heeft een teaser gedeeld waarin we de code ‘C61422′ tegenkomen. C61422 staat in de kleurenhex voor de kleur rood. Ook zijn twee foto’s opgedoken waarop we de OnePlus 6 in een hele felle kleur rood zien. De achterkant glimt, wat kan betekenen dat de smartphone een glazen achterkant heeft.

Het is goed mogelijk dat de rode OnePlus 6 slechts in een beperkte oplage op de markt zal verschijnen, waardoor de smartphone na een aantal weken misschien niet meer verkrijgbaar zal zijn. Daarom is het aan te raden om de website van OnePlus morgen 2 juli goed in de gaten te houden als je de rode OnePlus 6 graag wilt kopen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. RvO schreef:

    Het is een mooie tel. Maar in de eerste maanden moet je hem niet kopen. Dan komen er met bijna elk model grote/ kleine problemen te voorschijn. Is het grotere energieverbruik na de laatste update al opgelost??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.