Nexus 7 duikt op in exif-informatie

Dat Google met een eigen tablet komt, is al een tijdje bekend, maar er is nu op Picasa ook een foto opgedoken die is gemaakt door de Nexus 7. Op de foto is op zich niet veel bijzonders te zien, te weten het systeemplafond van een kantoor van Google. Maar het bijzondere zit hem in de exif-informatie. Daarin staat namelijk dat de foto is gemaakt met de Nexus 7, de camera is afkomstig van Asus en de afmetingen zijn 1280 bij 960.


In de exif van een foto staan verschillende gegevens van de digitale camera waarmee de foto is gemaakt. Zo kunnen we er nog verder uit halen dat de Nexus 7 een flitser heeft, maar dat die in dit geval niet is gebruikt. Verder zien we in de informatie dat de lensopening in dit geval 2.4 is en dat de brandpuntsafstand van de lens 2.1 millimeter is.

De Nexus 7 gaat waarschijnlijk tussen de 150 en 200 dollar kosten om de strijd met de Kindle Fire van Amazon aan te kunnen gaan. Verwacht wordt dat Google de tablet eind deze maand presenteert tijdens Google I/O.

Bron: Go Android

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.