HTC: wifi-problemen One X komt door hardwarefout

Vorige week berichtten wij nog over wifi-problemen met de HTC One X. HTC zei toen dat ze bezig was met een onderzoek. Gisteren heeft HTC erkend dat de problemen door de hardware komen en dat ze een manier hebben gevonden om het probleem op te lossen.

HTC gaf vorige week al aan dat ze mogelijk ‘software- of hardwareveranderingen’ zouden uitvoeren om het bereik van wifi op het nieuwe vlaggenschip van HTC te verbeteren. Niet alle toestellen hebben last van de wifi-problemen, maar als je zelf wil testen of jouw toestel ook de hardware fout bevat, moet je stevig drukken op de behuizing van de telefoon (rechtsboven), als het bereik dan verbeterd, heeft jouw toestel waarschijnlijk de fout.

Het is nog niet duidelijk hoe HTC de problemen met reeds verkochte toestellen zal gaan oplossen. Ook details over de benodigde ‘fix’ heeft het bedrijf nog niet vrijgegeven.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.