De nieuwste producten bestel je bij Gearbest

Beelink-Gemini-X45Bij Gearbest kun je een groot assortiment aan producten vinden. Dit zijn onder andere smartphones, tablets en computers. Ook de nieuwste producten kun je hier bestellen. Om een goed idee te krijgen wat er vanaf juli te bestellen is geven wij je daarvan een update.

Ten eerste is er de Beelink Gemini X45 Premium Mini PC. Deze kleine computer is meer dan geschikt voor de dagelijkse computerwerkzaamheden. Je kunt er mee mailen, internetten en tekstverwerken. Ook de kleinere games werken zonder problemen. Deze pc is nu te bestellen voor € 210,45.

Bestel de Beelink Gemini X45 mini PC hier

Vele voordelige, interessante nieuwe tablets in het assortiment

Gearbest staat ook bekend om de krachtige en voordelige tablets. De Lenovo Yoga TB3 Plus is daar een leuk voorbeeld van. Deze krachtige tablet is voorzien van een standaard zodat je deze makkelijk kunt plaatsen. Er zijn nu een gelimiteerd aantal modellen beschikbaar voor maar € 254,04.

Lenovo-Yoga-TB3-Plus

Bekijk de specificaties en bestel de Lenovo Yoga TB3 Plus voor slechts € 254,04

Een andere goede tablet is de Xiaomi Mi Pad 4. Dit is een tablet met een fraai design en beschikt over 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De Mi Pad 4 is te bestellen in de kleuren zwart en rosé goud. Voor slechts € 310,98 kun je de tablet via de onderstaande link aanschaffen.

Bekijk de verdere specificaties en de lage prijs van de Xiaomi Mi Pad 4

Veel nieuwe en voordelige smartphones in het assortiment

Niet iedereen wil de hoofdprijs voor een smartphone betalen. Het is dan ook goed om te weten dat je voor € 30,66 al een smartphone kunt aanschaffen. Dit is de Ntel N1 4G smartphone. Deze is goed genoeg voor het bellen, sms’en en appen.

Zie de Ntel N1 4G smartphone op deze pagina en verbaas je over de lage prijs

Heb je de voordelige smartphone besteld dan zou je er direct een voordelige smartwatch bij kunnen bestellen. Dit is de Elephone Ele W7. Deze kost maar € 26,88 en hiermee kun je onder andere je lichaamsfuncties bijhouden tijdens het sporten. Gebruik je de couponcode ‘GBCESNFOG‘ dan kun je de smartwatch voor slechts € 8,75 aanschaffen.

Elephone-Ele-W7

Zie de Elephone Ele W7 op deze pagina en bestel deze direct voor de lage prijs

De andere voordelige nieuwe producten bij Gearbest

We hebben al heel wat voorbeelden gegeven van nieuwe producten bij Gearbest die voordelig aan te schaffen zijn. Toch zijn er nog meer. We maken daar een kort overzicht van. Let goed op de couponcodes. Bij een aantal producten dien je deze in te voeren om van de lage prijs te profiteren.

JUMPER-EZbook-X4-Notebook

De Jumper EZbook X4, een multifunctionele laptop voor slechts € 262,80

Bekijk je favoriete films en series op groot scherm in hoge kwaliteit met de Xiaomi Wemax One
Gebruik couponcode ‘IT$CNPJ147‘ en bestel deze voor € 1733,60

De Xiaomi TYY01ZM is een kleine projector die makkelijk te plaatsen en mee te nemen is
Gebruik couponcode ‘IT$CN15QAZ‘ en bestel deze voor € 699,92.

Word heerlijk ontspannen wakker met de Xiaomi Philips Zhirui 9200 Slimme lamp
Gebruik couponcode ‘IT$LEDPH‘ en bestel de lamp voor slechts € 65,69.

Je ziet dat er vele leuke nieuwe producten zijn. Neem dan ook snel een kijkje. Blader ook eens door de rest van het assortiment. Ook dan zal je nog vele leuke producten tegen lage prijzen vinden.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.