Ook deze week weer veel korting voor inwoners van Nederland bij Gearbest

Bluedio-H+-Wireless-Bluetooth-HeadseMisschien heb je al eens gelezen over de Nederlandse pagina van Gearbest. Daar zijn zeer fraaie aanbiedingen op te vinden. Daarnaast zie je er ook een link naar het Nederlandse blog en de Nederlandse Facebookpagina staan. Via de Facebookpagina kun je in het Nederlands contact opnemen en zal je ook gewoon in het Nederlands antwoord ontvangen. Dit is erg handig. Natuurlijk draait het om de deals en we geven je dan ook graag een aantal voorbeelden.

Een Bluedio draadloze bluetooth headset voor nog geen twintig euro

Een mooi voorbeeld van een spectaculaire deal is de Bluedio H+ draadloze bluetooth headset. Voer je de kortingscode ‘NLBluedio‘ in dan kun je deze voor maar €19,79 aanschaffen. Deze zou je kunnen dragen bij het sporten. Een andere handige gadget die je ook bij het sporten kunt dragen is de MPOW DS – D6 Smart Fitness tracker. Deze is al voor €13,19 te koop. Daar dien je dan de kortingscode ‘NLMPOW1‘ in te voeren. Je kunt dan meteen je lichaamsfuncties in de gaten houden en hebt ook een accurate tijdsmeting voor bijvoorbeeld het hardlopen.

Een laaggeprijsde beveiligingsset

Veilig wonen is belangrijk en daarom zal je graag zeker willen weten dat je woning goed beveiligd is. Voer je de kortingscode ‘NL1168T901‘ in dan kun je een Alfawise beveiligingsset voor maar €53,61 aanschaffen. Het is een set die eenvoudig te installeren is en die je meteen een veiliger gevoel zal geven. Laat je zien dat de woning goed beveiligd is dan zal je ongenode gasten makkelijker buiten de deur houden.

Alfawise-SA-home-security

Uiteraard zijn dit maar een aantal voorbeelden van producten die op de Nederlandse pagina van Gearbest te vinden zijn. Ben je op zoek naar een laptop, een smartphone of producten voor een goede hygiëne dan zal je die ook op de pagina kunnen vinden. Genoeg reden om dus eens een kijkje te nemen.

Bezoek de Nederlandse Gearbest pagina met veel aanbiedingen

Voordelige producten voor in- en rondom het huis

Een andere interessante sale die deze week actief is is de sale voor Home & Living. Daar vind je producten voor in- en rondom het huis. Ook hier geven wij je weer een aantal voorbeelden van. Wil je met één blik de temperatuur, de tijd of de luchtvochtigheid kunnen zien dan is het weerstation van FanJu een leuke aankoop. Deze is nu met korting voor €27,71 te bestellen. Het is ook mogelijk deze vanuit een Europees magazijn te bestellen zodat je deze al snel bezorgd krijgt.

Weather-Station-FanJu

Een grote irritatie in de keuken zijn messen die stomp zijn. Een messenslijper is dan ook zeker geen overbodige luxe. De Zanmini 4-in-1 messenslijper maakt je messen en scharen snel weer scherp. Voor slechts €9,40 kun je deze al bestelen en zal je altijd met scherpe messen aan de slag kunnen.

De voorbeelden die we noemden geven aan hoe ruim het aanbod van Gearbest is. Het is dan ook het beste snel zelf eens een kijkje te nemen. De Home & Living sale zal je vast vele goede ideeën geven voor je eigen woning en huishouden.

Bezoek de sale op het gebied van Home & Living

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.