Asus ZenFone 3 Tijdelijk Verkijgbaar Voor €230

ASUS Zenfone 3Een aantal dagen geleden schreven wij over de ZenFone 4-serie, die tijdelijk te zien was op de officieel website van Asus. Kun je echter niet wachten tot de officiële introductie of wil je niet teveel geld uitgeven voor een nieuw vlaggenschip-toestel, dan kun je tijdelijk de ZenFone 3 met een aantrekkelijke korting aanschaffen dankzij de onderstaande couponcode.

De ZenFone 3 beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een Snapdragon 625-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een 3000mAh accu en ondersteuning voor dual-SIM.

De ZenFone 3 kreeg tijdens de introductie eerder dit jaar een adviesprijs mee van 400 euro, maar de smartphone is hier nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts 230 euro. Om gebruik te maken van de extra korting moet je bij het afronden van de bestelling even de couponcode “ZEF3” invoeren.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.