Galaxy SIII vat vlam

Samsung onderzoekt een Galaxy SIII die in brand is gevlogen in Engeland. Het toestel zat op het moment in een houder toen er volgens de eigenaar witte vlammen uit kwamen, gevolgd door een klap. De eigenaar heeft foto’s gemaakt van zijn SIII en daarop is te zien dat er behoorlijk wat schade is ontstaan door de vlammen. Zelfs zo erg dat het toestel niet meer te gebruiken was, hoewel het scherm nog wel werkte. De SIII is opgestuurd naar Samsung en als het toestel binnen is, gaat de fabrikant het onderzoeken.

In een verklaring laat Samsung het volgende weten.

Er zijn foto’s opgedoken waarop een Samsung Galaxy SIII te zien is die schade aan de onderkant heeft wat waarschijnlijk is veroorzaakt door hitte. Samsung is op de hoogte van dit probleem en gaat het toestel onderzoeken als het bij Samsung is binnengekomen. Als het onderzoek is afgerond, zijn we in staat om verdere informatie te geven over dit geval. We willen onze klanten van de veiligste producten voorzien en nemen dit dan ook serieus.

De eigenaar van de SIII heeft er gelukkig niets aan overgehouden.

Bron: Android Authority

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.