Toetsenbord Van Samsung Galaxy Tab S6 Goed Te Zien Op Render

Samsung-Galaxy-Tab-S6-toetsenbord-render-1De Galaxy Tab S6, de aankomende high-end tablet van Samsung, is te zien op nieuwe gelekte afbeeldingen. Op de afbeelding zien we duidelijk hoe het bijbehorende toetsenbord er uit ziet.

Mogelijk zal Samsung de Galaxy Tab S6 op 7 augustus, tijdens het Unpacked-event, officieel introduceren. Op deze dag krijgen we ook de Galaxy Note 10-serie te zien. De Galaxy Tab S6 is al verschillende keren opgedoken op het internet en dit keer is de keyboard-case goed zichtbaar op de bovenstaande afbeelding. Net als bij de Galaxy Tab S5e kun je het toetsenbord via magneten aan de tablet klikken. Onder het toetsenbord zien we een trackpad

Waarschijnlijk zul je het toetsenbord los moeten aanschaffen, aangezien dit bij de Galaxy Tab S5e ook het geval is. Het toetsenbord voor de Tab S5e kost 130 euro. De S Pen zal hoogstwaarschijnlijk wel bij de tablet worden meegeleverd.

Samsung-Galaxy-Tab-S6-render

Naar verwachting beschikt de Samsung Galaxy Tab S6 over een 10,5-inch scherm met een in-display vingerafdrukscanner, een Snapdragon 855-processor en minimaal 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Op de achterkant vinden we een dual-camera.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.