Opengemaakte Samsung Galaxy Note 9 Toont Nieuwe Waterkoeling

Samsung-Galaxy-Note-9De website Hi Tech Mail Ru heeft de onlangs aangekondigde Samsung Galaxy Note 9 opengemaakt om te zien hoe de smartphone in elkaar zit. In gemaakte foto’s zien we onder andere de nieuwe waterkoeling die naast de batterij en de processor zit.

Qua uiterlijk lijkt de Galaxy Note 9 erg voor op de Galaxy Note 8, maar intern is wel duidelijk het één en ander aangepast. Zo beschikt de Galaxy Note 9 bijvoorbeeld over een waterkoelingssysteem. Op foto’s die zijn gemaakt door de Russische blog Hi Tech Mail Ru zien we dat het koelsysteem nu een stuk groter is. De nieuwe manier van koelen lijkt erg veel op de koelsystemen in laptops. Het koelingssysteem, dat Samsung ‘Water Carbon’ noemt, bestaat uit een koperen pijp die naast de batterij en de processor loopt. Deze pijp is gevuld met water.

galaxy-note-9-waterkoeling

De accu neemt nu een stuk meer ruimte in beslag. Zo is de 4,000 mAh accu 21 procent groter dan de accu die in de Galaxy Note 8 zit. Ook zijn grotere AKG-speakers aanwezig, heeft Samsung extra verstevigingen aangebracht en is het toestel iets eenvoudiger te repareren.

Samsung-galaxy-note-9-waterkoeling

De Samsung Galaxy Note 9 is vanaf nu te bestellen voor 999 euro. De phablet ligt vanaf 24 augustus in de winkel. Je kunt de Galaxy Note 9 bestellen bij Coolblue en tot een paar honderd euro korting krijgen als je een oude smartphone inruilt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Roy schreef:

    De Note 8 had ook een waterkeolingsysteem, maar wel zonder carbon. Recent testen op Tom’s Guide hebben laten zien dat er eigenlijk geen groot verschil in prestaties is tussen de Note 8 en de Note 9.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.