“Samsung Galaxy S9 En S9+ Worden Voor MWC Gepresenteerd”

Galaxy-S8-Infinity DisplayVolgens de laatste geruchten wil Samsung de Galaxy S9 en de Galaxy S9+ eerder aankondigen dan vorig jaar. Vorig jaar introduceerde Samsung de Galaxy S8(+) een maand na het MWC-event, maar de presentatie van de Galaxy S9(+) zou al in februari voorafgaand aan het MWC-event plaatsvinden.

Samsung zou de introductie van de Galaxy S9 en S9+ voor februari in de planning hebben staan. De Zuid-Koreaanse fabrikant zou de nieuwe vlaggenschip-smartphone al voor het MWC-event willen introduceren. Er is echter nog wel een kans dat productieproblemen kunnen zorgen voor een uitstel. Momenteel is dit nieuws afkomstig van slechts één bron, dus neem dit bericht voorlopig nog met een korrel zout.

Volgens andere geruchten krijgt de Galaxy S9(+) net als de Galaxy Note 8 een dual-camera aan de achterzijde en zal de vingerafdrukscanner op een meer geïsoleerde plek worden geplaatst. Ook werkt Samsung aan een nieuwe en verbeterde manier van gezichtsherkenning. De Galaxy S8 en S8+ beschikken al over irisherkenning, maar deze manier van ontgrendelen werkt iets minder snel dan bijvoorbeeld Apple’s Face ID-gezichtsherkenning.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.