Tientallen Smartphones Deze Week Enorm Afgeprijsd

Umidigi-Z2-ProDe nieuwe week is weer begonnen en bij een nieuwe week horen nieuwe aanbiedingen. Deze week zijn erg veel krachtige smartphones in de aanbieding, waaronder de Umidigi Z2 Pro, de OnePlus 6 en de Huawei Honor 10. Ook zijn leuke wearables en gadgets voor binnenshuis en buitenshuis aantrekkelijk afgeprijsd.

Dit artikel delen we even op in twee onderdelen. Eerst bekijken we een aantal smartphones die in de aanbieding zijn en daarna willen we nog even de aandacht brengen op een aantal leuke gadgets.

Umidigi-Z2-Pro-kleuren

De Umidigi Z2 Pro is één van de smartphones die deze week voor een zeer aantrekkelijke prijs te bestellen is. De smartphone met opvallende achterkant kost deze week slechts €261. De Umidigi Z2 Pro is verkrijgbaar in de kleuren Twilight en Carbon Fiber Black. De smartphone beschikt over een 6,2-inch scherm met een resolutie van 2246 x 1080 pixels, een Helio P60-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, zowel aan de voorkant als aan de achterkant een dual-camera met een 16MP en 8MP lens, een 3550mAh accu en dualSIM-ondersteuning. De Umidigi Z2 Pro draait op Android 8.1 (Oreo).

De meeste mensen hebben wel eens gehoord van de OnePlus 6, een krachtige smartphone met een nette adviesprijs. Op deze speciale actie-pagina staat de OnePlus 6 in de aanbieding. De OnePlus 6 kost de komende dagen slechts €426.

OnePlus-6-render-2

De OnePlus 6 beschikt over een 6,28-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2280 x 1080 pixels, een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner, een 16MP + 20MP dual-camera, een 16MP selfie-camera, een 3300mAh accu, NFC-ondersteuning en een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

Heb je meer interesse in de Huawei Honor 10, dan kun je deze smartphone hier tijdelijk aanschaffen voor €356. De Honor 10 heeft een 5.84-inch scherm met een resolutie van 2280 x 1080 pixels en beschikt onder andere over een krachtige Kirin 970-processorm, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 20MP +16MP dual-camera aan de achterkant, een 24 megapixel selfie-camera, een 3400mAh accu, een vingerafdrukscanner aan de voorkant en Android 8.1 (Oreo).

Huawei-Honor-10

Als laatste smartphone willen we nog even de Cubot P20 melden. Dit toestel kost slechts €148, maar ondanks deze lage adviesprijs is de Cubot P20 wel een hele complete en moderne smartphone. De smartphone beschikt over een 6,18-inch scherm met een resolutie van 2246 x 1080 pixels, een 1,5GHz octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 20MP + 2MP dual-camera aan de achterkant, een 13 megapixel camera aan de voorkant, dualSIM-ondersteuning, een vingerafdrukscanner en een 4.000 mAh accu. Je kunt de Cubot P20 hier bestellen.

Cubot-P20-Twilight-Black

Op de eerder genoemde actie-pagina staan niet alleen smartphones, maar ook andere producten. Een mini airconditioning is één van deze producten. De zomers worden steeds warmer, maar veel mensen in Nederland hebben nog geen airconditioning in huis. Een snelle en goedkope oplossing is een compacte mini airconditioning die je in elke kamer kunt neerzetten. De airconditioner kost momenteel slechts €30.

USB-Mini-Fan-Colorful-Lamp-Portable-Air-Conditioner

Heb je na de vakantie een nieuwe laptop nodig omdat het nieuwe schooljaar weer begint? Dan heb je geluk, want de Teclast F5 kost deze week slechts €287. Het 11,6-inch touchscreen van deze laptop kan 360 graden draaien, waardoor je het scherm bijvoorbeeld plat kunt leggen om op te tekenen met een stylus of de laptop kunt gebruiken als tablet.

Teclast-F5

De Teclast F5 is slechts 13mm dik en beschikt onder andere over 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een Intel Gemini Lake N4100-processor en een camera om videogesprekken mee te voeren. De laptop draait op Windows 10.

Op GearBest zijn nog een hoop andere acties gaande, waaronder kortingen voor wearables. We raden je aan om eens een kijkje te nemen op deze pagina als je nog opzoek bent naar een smartwatch, maar niet al te veel geld wilt uitgeven.

Android Wear Smartwatches

Als laatste is er een pagina aangemaakt waar verschillende elektronica in de aanbieding zijn. Ook hier staan weer een hoop smartwatches en fitnesstrackers, maar ook producten als headsets, beveiligingscamera’s, actiecamera’s en gadgets voor in de auto. Leuk om eens doorheen te scrollen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.