Samsung Galaxy Note 9 Ligt Vanaf Nu In De Winkel

samsung-galaxy-note-9Na een pre-order periode van twee weken ligt de Samsung Galaxy Note 9 nu eindelijk in de winkels. De smartphone kost in Nederland 999 euro, maar er is ook een uitvoering met 8GB werkgeheugen en 512GB opslagruimte beschikbaar, die voor 1249 euro over de toonbank moet gaan.

De Galaxy Note 9 beschikt over een 6,4-inch Super Amoled-scherm met een resolutie van 2960 x 1440 pixels, een krachtige Exynos 9810-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 128GB of 512GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel selfie-camera, een 4.000 mAh accu en een waterdichte behuizing.

De Note 9 komt met een S Pen die is uitgerust met bluetooth. Hierdoor kun je de S Pen gebruiken als afstandsbediening. Ook heeft de Galaxy Note 9 stereospeakers die zijn afgesteld door AKG en ondersteuning voor Samsung DeX.

Om de nieuwe phablet te promoten reist Samsung met een Galaxy Note 9-bus door Nederland. Tijdens de Note9 Roadshow worden verschillende steden bezocht zodat de consument kennis kan maken met de Galaxy Note 9. Ook kunnen bezoekers prijzen winnen, waaronder de nieuwe Samsung Galaxy Note 9.

De Galaxy Note 9 is hier verkrijgbaar voor 999 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.