UMIDIGI Z2 Met Twilight Behuizing In De Aanbieding Voor €176

UMIDIGI-Z2De UMIDIGI Z2 hebben we al vaker genoemd op deze site, omdat dit toestel een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding levert. De smartphone heeft bovendien een mooie en moderne uitstraling. Dit weekend is de UMIDIGI Z2 in de aanbieding voor slechts €176.

De UMIDIGI Z2 is een 6,2-inch smartphone met een resolutie van 2246 x 1080 pixels. Aan de bovenkant van het scherm zit een notch voor de 16MP + 8MP dual-selfie-camera. Ook aan de achterkant zit een 16MP + 8MP dual-camera. Intern vinden we een 2GHz Helio P23 octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3850mAh accu en dualSIM-ondersteuning. Aan de achterkant zit een vingerafdrukscanner.

Umidigi-Z2-Pro-kleuren

De kleur aan de achterkant heet “Twilight”, een gradiënt kleurenpatroon dat we als eerste tegenkwamen op de smartphones van Huawei. De UMIDIGI Z2 draait op Android 8.1 (Oreo) en is tijdelijk in de aanbieding voor €176. De smartphone is ook verkrijgbaar in de kleuren “Fantastic” en “Carbon Fiber Black”, en er is een uitvoering verkrijgbaar met 6GB werkgeheugen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.