Open Bèta Android 9.0 Pie Beschikbaar Voor OnePlus 6

Silk-White-Limited-Edition-OnePlus-6OnePlus heeft de open bèta van Android Pie beschikbaar gemaakt voor de OnePlus 6. Hierdoor kunnen mensen alvast met de nieuwste versie van Oxygen OS aan de slag, voordat de publieke versie zal worden uitgerold.

Mocht je het leuk vinden om met de nieuwste versie van Android aan de slag te gaan, dan kun je Android 9.0 (Pie) alvast testen op je OnePlus 6. OnePlus heeft zojuist namelijk de open bèta aangekondigd die is gebaseerd op Android Pie.

In de bèta kun je onder andere alvast de nieuwe navigatie testen, die Google in Android 9.0 heeft toegevoegd. De drie bestaande navigatieknoppen zijn vervangen door één pilvormige knop in het midden en een terugknop die alleen verschijnt wanneer je deze nodig hebt. Via veegbewegingen kun je door het systeem navigeren. Ook is Android 9.0 voorzien van een vernieuwde multitasking weergave, waarbij apps nu naast elkaar staan in plaats van verticaal. Verder zul je wijzigingen aan de gebruikersinterface tegenkomen samen met enkele nieuwe functies die OnePlus zelf heeft toegevoegd.

Omdat het gaan om een bèta kan het zijn dat het systeem nog niet stabiel draait. Daarom raden we aan bèta’s alleen te installeren als het echt nodig is.

OnePlus-Android-Pie-Open_Beta

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.