Nieuwe Screenshots Tonen Donkere Modus Van WhatsApp

WhatsApp-Dark-ModeWhatsApp werkt aan een donkere modus voor de app. Dit blijkt uit verschillende bèta-versies waarbij steeds nieuwe schermen donker worden gemaakt. Deze donkere schermen zijn te zien op de onderstaande screenshots.

WhatsApp test op de achtergrond een donkere modus voor de WhatsApp-app. WhatsApp voegt in nieuwe bèta-versies daarom steeds meer pagina’s toe die zijn voorzien van donkere kleuren. De onderstaande screenshots zijn naar buiten gebracht via WABetaIinfo. We zien op de screenshots een overzicht van chats, het contactenscherm en groepsinformatie. WhatsApp heeft de donkere modus nog niet afgerond. De uiteindelijke release van de ‘Night Mode’ zal er daarom wat anders uitzien dan op de onderstaande screenshots.

In de screenshots zien we dat sommige gedeeltes een volledig donkere uitstraling hebben, terwijl andere gedeeltes nog niet zijn afgerond. Dit geeft op dit moment nog een raar uiterlijk. Bij de uiteindelijke release zullen de kleuren uiteraard wel goed bij elkaar passen. Helaas weten we nog niet wanneer we de release van de ‘Night Mode’ kunnen verwachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.