Sony Xperia XZ3 Heeft Volgens Onderzoek Beste Kwaliteit Scherm

Sony-Xperia-XZ3-Side-SenseIn een onderzoek naar de kwaliteit van OLED-schermen is de Sony Xperia XZ3 als duidelijke winnaar naar buiten gekomen. Het scherm van Sony’s vlaggenschip-toestel overtreft die van de iPhone X, Samsung S9 en de Huawei P20.

Sony heeft tijdens de IFA-beurs de Sony Xperia XZ3 geïntroduceerd. Dit toestel heeft een nieuw design gekregen samen met een QHD+ OLED-scherm. De smartphone heeft geen notch en beschikt intern onder andere over een Snapdragon 845-processor, 4GB werkgeheugen, een 19 megapixel camera en een 3.330mAh accu.

Onderzoeksbureau Strategy Analytics heeft een onafhankelijk onderzoek gedaan naar de schermen van de Sony Xperia XZ3, Apple iPhone X, Samsung Galaxy S9, LGV30, Huawei P20 en Xperia XZ2. In de test keek Strategy Analytics naar de helderheid, realistische kleuren, contrast, levendigheid en beste over all display. 200 deelnemers kregen een foto en video te zien op de eerder genoemde smartphones, die onherkenbaar waren gemaakt om zo een objectief resultaat te garanderen.

Strategy Analytics-Sony-Xperia-XZ3-best-display

Bij elke categorie is de Sony Xperia XZ3 op nummer 1 geëindigd. Op de vraag welke smartphone het beste scherm heeft kreeg de Xperia XZ3 70% van de stemmen.

De Sony Xperia XZ3 ligt vanaf 5 oktober in de winkels voor een adviesprijs van 799 euro. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, groen en rood.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.