Aldi Android Smartphone uitverkocht, weer kritiek

Vorige week schreven wij over de vervroegde release van de Wolfgang AS43D, een full Android toestel van de Aldi. Mensen stonden al vroeg in de morgen, voordat de winkels open gingen voor de deur en toch kregen ze nul op het rekest. Net als bij de vorige smartphone van Aldi, was er weer een zeer kleine voorraad aanwezig. Want we herinneren ons allemaal de release van de Wolfgang Messenger nog wel, daar konden we dezelfde dag nog over berichten dat deze al uitverkocht was.

Aldi kreeg dankzij deze actie veel kritiek via Twitter te verduren. Maar niet alleen via Twitter, ook op de website klacht.nl regent het klachten over de kleine voorraad van de Aldi betreffende deze smartphones. Doordat er zo weinig toestellen aanwezig waren in de filialen, duikt de een na de andere advertentie op op Marktplaats. Kost het toestel 180 euro in de winkel, wordt er op Marktplaats wel rond de 250 euro gevraagd. Op één van de toestellen is zelfs al 300 euro geboden.

Wel moeten we even melden dat de mensen die het wel voor elkaar hebben gekregen om zo’n toestel te bemachtigen, erg tevreden zijn over het apparaatje. Dat is natuurlijk mooi om te horen als we het over een toestel voor zo’n scherpe prijs hebben.

Dan wil ik graag afsluiten met een redactionele noot: Wij zijn niet van de Aldi. Denk hier dus aan voordat je besluit om ons een mail te sturen met daarin allerlei nare dingen die je ons toewenst omdat je geen Aldi smartphone hebt weten te bemachtigen. 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.