Google Stuurt Uitnodigingen Voor ‘Pixel 3’-evenement Op 9 Oktober

google-pixel-3-xl-foto1Google is begonnen met het versturen van uitnodigingen voor een evenement dat op 9 oktober zal plaatsvinden in New York. We verwachten dat Google tijdens dit evenement onder andere de Pixel 3 en Pixel 3 XL zal introduceren.

Google heeft zelf niet aangegeven wat we tijdens het evenement kunnen verwachten, maar op de uitnodiging staat de tekst ‘I <3 NY’. Dit zien wij als een aanwijzing naar de introductie van de Pixel 3-serie. Tijdens een Made by Google-evenement toont Google altijd de nieuwste hardware.

We verwachten overigens niet dat we voor veel verrassingen komen te staan. De afgelopen maanden zijn vrijwel alle details van de nieuwe smartphones al voorbijgekomen. Zo weten we onder andere over welke specificaties de Pixel 3 en Pixel 3 XL beschikken en hebben we beide toestellen al verschillende keren op foto’s gezien. Beide toestellen beschikken over een groot scherm, een enkele camera aan de achterkant en een dual-camera aan de voorkant. De Pixel 3 XL heeft een notch in het scherm.

made-by-google

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.